A hármas szex egy izgalmas kaland lehet, mégis sokan félnek tőle. Hogyan, kivel csináljam, nem lesz totál ciki? Nyugi, ezek a kérdések mindenkiben felmerülnek.

a hármas szex összetétele

Nincs egyetlen meghatározott módja az édeshármasnak! A filmekben általában két nő és egy férfi hármas  szexét  láthatod, de nincs erre semmilyen szabály: bármilyen háromfős csoportban lehet hármasban szexelni, nemi identitástól vagy szexualitástól függetlenül.

Az élmény azonban más lesz attól függően, hogy milyen a kapcsulatunk a többi résztvevővel. Előfordulhat, hogy két másik idegennel kerülünk hármas szexbe, de az is lehet, hogy az aktus egy pár és egy harmadik fél, az úgynevezett „egyszarvú” között történik. 

Hogyan találhatsz partnerd hármas szexre?

Ha nem is vagy a társkeresők nagy rajongója, ezek az alkalmazások megkönnyítik a dolgod, hogy olyan embereket találj, akikkel hármasban szexelhetsz. A Feeld példéul lehetővé teszik, hogy párként készítsünk profilt, vagy olyan párt találjunk, akik benne lennének a buliban. 

Más alkalmazások, például a Tinder, a Bumble és a Hinge nem rendelkeznek erre külön opcióval, de sokan mégis létrehozzák a saját pár-profiljukat, tehát ott is érdemes próbálkozni. 

Természetesen a való életben, például egy szórakozóhelyen is belefuthatunk olyanba, aki benne lenne egy hármasban.

beszéljétek meg a határokat!

Fontos, hogy beszéljetek arról, mit vártok el egy ilyen kalandtól.

Ha egy párként vágtok bele, akkor tisztázzátok, miért szeretnétek bevonni egy harmadik félt. Érdemes lehet néhány alapszabályt felállítani,  például, hogy a harmadik személlyel a pár tagjai találkozhatnak-e külön-külön, megismételnétek-e az édeshármast, vagy csak egyszeri alkalomról van szó. 

Természetesen ugyanez vonatkozik a harmadik félre, neki is fontos beszélni az igényeiről, határairól és elvárásairól.  

Akár ez az első édeshármasotok, akár már rutinosak vagytok, mindig jó ötlet először nem szexuális környezetben találkozni. Így, ha rossz előérzeted támad, vagy kényelmetlenül érzed magad, könnyen visszatáncolhatsz. 

Hogyan csináld?

Nincs egyetlen módja az édeshármasnak: csináld úgy, ahogy neked jó, és ahogy a szobában mindenki számára kényelmes! 

Lehet két aktív partner és egy, aki csak nézi, de az is működik, ahol minden partner aktívan részt vesz a dologban, ez már a ti fantáziátokra van bízva!

A legnépszerűbb szexpóz: a Tower Bridge

Nem nehéz kitalálni, hogy a legnépszerűbb hármas póz honnan kapta a nevét: a formáció úgy néz ki, mint London egyik leghíresebb nevezetessége. Ebben a pózban a befogadó mögött áll az egyik partnere, míg ő a szájával kényezteti a harmadik résztvevőt. 

További inspirációkat  ide  kattintva találhatsz!


Szexjátékok


Az egyik legjobb szexjáték, amit mindig javaslok, hogy egy édeshármasban szerepeljen, az egy vibrátor"

–  mondja Tyomi Morgen szexológus. 

A kis kütyüt könnyen be lehet illeszteni a hármasba, mert a rezgéseket a nemi szervekre és más erogén zónákra irányíthatod, függetlenül a nemiszerv típusától. De bevethetünk egy dildót is, még izgalmasabbá téve az élményt.


Szerepjáték 


A hangulatot fokozhatjátok, ha beöltöztök valami szexi egyenruhába, vagy más akcentussal beszéltek, Jó hír, hogy a szerepjáték nem ismer határokat, amíg mindenki jól érzi magát benne!

Kommunikáció szex közben

Szex közben érdemes csekkolnunk, hogy mindenki élvezi-e a dolgot, ha pedig valakinek kényelmetlen a szitu, hagyjuk abba!

Ha egy egyszarvúval van dolgunk, figyeljünk rá, hogy ne érezze magát kihagyva, és kapcsolódni tudjon az élményhez.  

Via