A házasságról álmodni alapvetően nagyszerű érzés, hiszen akár párkapcsolatban élsz, akár egyedülálló vagy teljesen természetes, hogy foglalkoztat a téma. Persze kérdés, vajon mit jelent, ha az álmainkban éppen az oltár előtt állunk? Mutatjuk!  

Nagyon gyakori álom 

Házasságról nagyon gyakran álmodnak az emberek, ez a legtöbb esetben akkor történik meg, ha valaki már valóban készül a mennyegzőre. Sőt sokszor már a tényleges időpont is megvan, éppen ezért nem furcsa, hogy az illető álmaiban is kivetülnek a nagy nappal kapcsolatos gondolatok, akár félelmek. A házasságról szóló álmok elköteleződést, egyesülést jelentenek, gyakran a változást szimbolizálják. 

Házassági ajánlatról álmodni 

Ha valakit álmában jegyeznek el, akkor az illető nagy eséllyel vágyik a stabilitiásra. Ha pedig egyedülállóként álmodsz lánykérésről, akkor valószínűleg a mindennapi élet során szükséged van a kényelemre. Ha azonban párkapcsolatban élsz, vagy már eleve férjnél vagy és álmodban ismét megkérnek, akkor az azt jelentheti, hogy elakadtál a jelenlegi kapcsolatodban. 

Sikertelen házassággal álmodni 

Sok esetben az álomban az esküvő valódi katasztrófa. Ha valóban lakodalomra készülsz, akkor ez jelentheti az ismeretlentől való félelmet, de ha nem nincs kilátásban a valóságban házasságkötés, akkor az elköteleződéstől való félelmeid jelenhetnek meg ilyen formában. 

Férjnél vagy, de álmodban újra megházasodsz 

Ha azt álmodod, hogy újra hozzámész a párodhoz, akkor elképzelhető, hogy nosztalgikus érzések kerítettek a hatalmukba. Meglehet, hogy belesüppedtetek a napi rutinba, a hétköznapok szürkeségébe, te pedig titkon arra vágysz, hogy újra a kapcsolatotok elején lévő romantika térjen vissza. Ha úgy érzed elvesztettétek menetközben a lángot, de a szerelem még ott van köztetek, akkor itt az idő, hogy apró meglepetésekkel kedveskedjetek egymásnak, hogy visszahozzátok a meghitt hangulatot a kapcsolatotokba. Na, és persze a kommunikáció, beszéljetek bátran a problémáról, hiszen az őszinte beszélgetések ebben az esetben nagyon fontosak. 

(via)