Egy felmérés szerint, az emberek 11 százaléka filmezte már le magát szex közben, és másik 17 százalék vallotta, hogy vágyik rá. Amitől azonban tényleg kikerekedik a szemed: 3 százalékuk már közzé is tette a szexvideóját

Megegyezés

Nagyon fontos, hogy csak olyan kapcsolatban vágj bele a szexvideó elkészítésébe, amelyben szilárd alapokon áll a bizalom. Mentőötletnek például tiltólistás, ha szakítás közelében vagytok. 

Tárolás 

Tudnod kell, hogyan tárolod majd az elkészült felvételeket. Évekig, évtizedekig kell majd azon ügyködnöd, hogy semmiképpen se kerüljön illetéktelen kezekbe. Készen állsz?

A kép

A legjobb, ha úgy készül, hogy az arcod nem látszik a felvételen. Sajnos, akár bosszúból, egy szakítás után is nyilvánosságra hozhatja a partner, így ez a lehető legtutibb módszer a tűzoltásra. 

Mindennapi szokások

Természetesen azért csináltok szexvideót, hogy visszanézhesd a legforróbb pillanatokat, de akkor is gondold meg, mit válallsz egy felvételen. Ha nagyon extrém dolgokat vesztek fel, akkor az interneten is nagyobb sikere lesz egy esetleges nyilvánosságra hozatalkor.

Technika

Ne engedd, hogy más telefonjával készüljön a felvétel. Vegyétek fel a tiéddel, és gondoskodj arról, hogy csak neked legyen meg. Amikor pedig a felvétel készül, csatlakozz le az internetről és a bluetoothról, nehogy bárki is kapcsolódjon a kalandhoz. 

via