A szakértők szerint olyannal érdemes belevágni az erotikus hipnózisba,  akiben teljes mértékben bízunk, és így garantáltan szuperszexi élményben lesz részünk! 

Mi az az erotikus hipnózis?

Az erotikus hipnózis hipnotikus technikákat használ arra, hogy szexuális módon irányítsuk a partnerünket. Mivel minden az agyunkban történik, bárki számára elérhető a szexualitás és érzékiség ezen formája, függetlenül attól, hogy a teste mire képes.

Egy ilyen szeánsz során lehetséges szexuális aktus a transzba esett partnerrel, de más esetekben sokszor nem történik testiség: a hipnózis során átbeszélhetünk csupán egy erotikus fantáziát is.

Így készülj fel!

Rengeg  erotikus  hipnózis forgatókönyvet találhatsz a neten, ezek alapulhatnak a valóságon de akár egy másik bolygóról származó szexrobot is helyet kaphat benne. Emellett rengeteg oktatóvideó is található a YouTube-on. 

Fontos, hogy a partnereddel átbeszéljétek a határokat, és a résztvevők megegyezhetnek egy biztonsági szóban is. Mivel a hipnózis olyan intenzív állapotba hozhat, ahol nehéz lehet szavakkal kommunikálni, hasznos lehet egy biztonsági gesztus is.

Ha egyedül szeretnéd kipróbálni az erotikus hipnózist, írhatsz saját forgatókönyvet is, felveheted, és lejátszhatod magadnak.

Hogyan működik?

A hipnotizőr vagy a vezető a hangján keresztül „idézi elő” a hipnózist, általában egy erotikus hipnózis „parancsokból” álló forgatókönyv felolvasásával, ami a mély relaxáció állapotába vezet. Ilyenkor úgy érezhetjük, hogy a tudatos elménk háttérbe szorul: a hipnotizőr például orgazmusra szólít fel, és ilyenkor egyesek egetrengető gyönyört élnek át, ami nem biztos, hogy megtörténik, amikor a tudatos elme irányít.

A szakértő azt tanácsolja, hogy hasznos lehet, ha lassan haladunk. Ha a jelenet befejeződött, a vezető kihozza a partnert a hipnotikus állapotból. Teljesen normális, hogy mind a vezető, mind a partner egy kicsit sebezhetőnek érzi magát a hipnotikus ülés után, különösen, ha mindketten kezdők.

Via