Csak úgy kapkodjuk a fejünket, annyi új technika, praktika és szokás jön velünk szembe a szex témakörében, a legújabb, ami egy pillanat alatt meghódította a világot, a kukoricázás. És hogy miben segít? A hőn áhított hüvelyi orgazmus elérésében.

A hüvelyi orgazmus közelebb mint valaha

A felmérések alapján a legtöbb nőnek nem elég pusztán a behatolás, hogy elérjék a hüvelyi orgazmust. Szükségük van valami pluszra, ami előhozza a nagy betűs O-t. Nos, a kukoricázás pontosan egy ilyen plusz, ami jelentősen növeli a hüvelyi orgazmus esélyét.

Felmérések során már kiderült, hogy a nőket a hüvelyi orgazmus elérésében az segti a legjobban, ha a csiklójukat is stimulálják az együttlét közben. A kukoricázásban is pontosan ez a feladat. Ám itt nem lesz szükséged sem a kezedre, sem a vibrátorodra. 

A kukoricázás alapvetően a misszionárius póz során kivitelezhető, ám a tényleg nagyon akrobatikus pároknak valószínűleg más felállásban sem okozna problémát.

Hogyan hajtsuk végre a kukoricázást?

A lényege, hogy a behatoló fél nem csupán ki és be húzogatja a hímvesszőt vagy éppen a vibrátort, hanem függőleges irányú mozdulatokat is tesz, hogy a csiklót a lehető legnagyobb intenzitással stimulálja. 

A kukoricázás technikáját Edward Eichel pszichoterapeuta fejlesztette ki az 1980-as években, konkrét terve pedig az volt, hogy a lehető legtöbb nő átélhesse a hüvelyi orgazmus élményét. 

Az orgazmuson kívül más előnye is van a kukoricázásnak, mégpedig hogy a férfi nem hatol be annyira mélyen a hüvelybe mint általában, így a közösülés időtartama is sokszorosára nőhet. Valamint, a kukoricázással a misszionárius póz is remekül feldobható, fűszerezhető, hogy semmiképpen se unjátok meg ezt a jolly joker formát.

via