A Cosmopolitan egyik olvasója kipróbálta a hüvelymasszázst abban bízva, hogy könnyebben éri majd el az orgazmust. 

A hüvelymasszázs hozná el az orgazmust?

„Meztelenül fekszem egy masszázsasztalon egy idegen nő házában a külvárosban. A lábaimat behajlítva tartom, széttárva. A copfos, Superman-inges nő az ujjait a hüvelyemhez nyomja. Vékony latexjkesztyűt visel, és szőlőmagolajat önt a testemre. Próbálja kiűzni a negatív érzéseimet. Eddig nem nagyon értem, mi történik. 

Egy hüvelymasszázson vagyok, mert egyszerűen nincs orgazmusom. A cél persze ennél jóval tágabb, egy közelebbi kapcsolat magammal, amelynek majd egy távolabbi eredménye lesz az orgazmus. A masszőr szerint ez a kezelés aktiválja a chi energiát a testedben, és így közelebb kerülsz az orgazmushoz. 

A masszázs az ígéretek szerint megtanít arra, hogyan szeresd magad és hogyan kommunikálj a pároddal. Mellette pedig azt is megmutatja, mi a jó a testednek. 

A yoni masszázs a taoista masszázsok és a tantra adaptációja. A nyugati stílusú hüvelymasszázs Joseph Kramer és Annie Sprinkle érzéki masszázzsal kapcsolatos kísérleteire vezethető vissza az 1990-es évek elejére. Manapság a hüvelymasszázs rengeteg helyen elérhető, és része a női szexuális gyógyításának növekvő mozgalmának.

Nem tudtam, mit reméljek

Őszintén tartottam a hüvelymasszázstól az azt megelőző napokon, ám tényleg hittem benne, hogy segítségemre lesz az orgazmus elérésében. Számtalan alkalommal szorongok és nem érzem magamat túl szexinek, úgy gondoltam, ez kicsit visszaadja majd a magamba vetett hitemet, és az orgazmus is egyszerűbben jön majd. 

A buszon odafele már remegtem, annyira féltem, hogy mi lesz. A találkozó előtt kaptam tőle egy emailt, amelyben arra kért, hozzak magammal harapnivalókat, és legyek nyitott testtel és lélekkel egyaránt. Próbáltam meditálni odafele, dehát nem ment túl jól a buszon. 

Amikor odaérek megkérdezi, hogy van-e bármilyen fájdalmam. Bevallom neki, hogy néha fáj a bal lábam. Megkérdezi, hogy csak ez fáj-e a bal oldalamon. Egy pillanatra elgondolkodom, elmondom neki, hogy néha fáj az alhasam a bal oldalon. Azonnal közli, hogy az általam leírt fájdalom érzelmi fájdalomnak hangzik. 

Őszintén elmeséltem neki, hogy ez lehetséges. Az elmúlt néhány évben meg kellett küzdenem egy nemi erőszakkal, egy rendkívül összetört szívvel és sok elhunyt hozzátartozóval. Meglepett, hogy így felismerte azt az érzelmi feszültséget, amely oly régen kínoz. Szerinte az ember nagyszerűen tudja magát programozni, ha akarja - ez a boldogság kulcsa. 

Masszírozza a hajam, a hátam, a vállam, de a hüvelyem eddig kimarad a buliból. Aztán megkérdezi, hogy hozzáérhet-e. Hát persze, hiszen ezért jöttem. 

Fogdossa a combom, majd a szeméremajkaimon pattogva mozgatja a kezét. Természetesen kesztyűben. Először az egyik, majd a másik oldalon. Sokáig ez megy. Majd két ujját a csiklóm köré teszi, és megpaskolja. Jó érzés, de nem értem, mit miért csinál. Majd néhány centire belém tette az ujját, és két ujjával nyomkodni kezdte. Aztán arról faggatott, hogy egyes pontokat ahogyan nyomkodott, láttam-e színeket, hallottam-e hangokat. Láttam pirosat és kéket, medvét, erdőt, akármennyire hülyén is hangzik. 

Majd a G-pontomat izgatta, de a várt hatás számomra elmaradt. A masszázs után közölte, hogy úgy érezte, nem adom át magam az élménynek, ezzel blokkolva azt. Hoppá, lebuktam. Azt mondta, valami történhetett a múltban, mert érzelmileg blokkolt vagyok. Megkérdeztem tőle, hogy az ellazulási képtelenségem összefügghet-e azzal, hogy nem ismerem őt.Azt mondta, talán vissza kellene jönnöm egy második kezelésre, hogy jobban megbízhassak benne. Úgy érzi, hogy a múlt fogva tart engem, és ez tényleg így van. Lehet bármilyen csodamódszer, a gondokat mindig belülről kell megjavítani."

Via