Kevés dologban értenek egyet az emberek, de abban tuti, hogy az orgazmus szuper dolog! A női szexjátékok és az egyre változatosabb szexpózok is azért terjedtek el, hogy ne csak a férfiak élvezzék a szexet, hanem a nők is. Viszont mi van akkor, ha az egészen könnyen elérhető  csiklói orgazmuson vagy a mellbimbós kényeztetésen kívül neked még nem volt hüvelyi orgazmusod? Először is semmi, mert nem vagy egyedül. 

Az amerikai Cosmopolitan felmérése szerint a nők 82%-a nem tapasztalt még tisztán hüvelyi orgazmust, ami azt jelenti, hogy a férfiakat egyre kevésbé érdekli az, hogy a nőknek a klasszikus szextől orgazmusuk legyen. A legtöbben (egészen pontosan a nők 72%-a) csak a csiklói izgatással tud elélvezni, ami szuper, de azért lehet máshogy is. Ráadásul nem minden esetben kell pasi hozzá! 

Így lehet könnyen hüvelyi orgazmusod

1. Ne siesd el!

A szakértők szerint a legtöbben siettetik az orgazmust, nem élvezik igazán ki a szexuális együttléteket, sem magát a maszturbációt, ezért nem is nagy élmény az egész. Egy sima ujjazástól vagy csókolgatástól a nők nem jutnak el a csúcsig, ezt a pasiknak is be kéne látniuk. 

Cosmo-tipp: A kényeztetésre szánj legalább 20-30 percet. Vegyél egy forró fürdőt és ne sajnáld az időt. Az sem baj, ha 40 perc lesz belőle vagy még annál is több! Megérdemled.

2. Maszturbálj! Sokat.

Ahhoz, hogy fel tudd fedezni a hüvelyi orgazmust, meg kell ismerned a testedet. Ehhez viszont sok maszturbáció kell, amit nem lehet egy-két hét alatt behozni. Tapasztald ki, hogy mit szeretsz és mit nem.

Cosmo-tipp: Ha már ezen a szakaszon túl vagy, akkor szerezz be egy G-pont stimuláló vibrátort. Nem kell, hogy nagy legyen, inkább ügyes. Működni fog, hidd el.

3. Próbáld ki a szerepjátékokat.

Vannak, akik azért nem tudnak hüvelyi úton elélvezni, mert belső gátjaik, feszültségeik vannak, amiket a klasszikus szex során nem tudnak levetkőzni. Ha azonban a szerepjátékok segítségével más emberek bőre bújtok, pszichológiailag megsokszorozhatod az esélyed a hüvelyi orgazmusra —legalábbis a szexuálterapeuták szerint.

Cosmo-tipp: A stimuláló zenétől, a nyögdécseléstől, a szexi jelmezektől automatikusan felizgulunk, ezért a szerepjátékok során is válassz olyan jelmezt, ami már első látásra bizsergésbe hoz.

4. Szívj, szívj, szívj! 

Bénán hangzik, de a szívás sokat segíthet. A kutatások szerint ugyanis nemcsak a csiklói, de a hüvelyi orgazmust is szívással, azaz vákuumozással lehet a legkönnyebben elérni. Ezt pasival akkor a legkönnyebb megvalósítani, ha teljesen ki-majd betesz a szerszámát; egyedül pedig egy olyan szuper duplafejes vibrátorral, ami nemcsak belülről, hanem kívülről is stimulálja a csiklódat.

Cosmo-tipp: Ha még nem próbáltad őket, tényleg adj esélyt  szexjátékoknak, ne spórolj rajtuk. El sem tudod képzelni, hogy mennyire hozzájárulnak a kiegyensúlyozott élethez, sokkal jobban, mint pl. egy új ruci! 

5. Erősítsd a medencefenék-izmaidat! 

A medencefenék-izomzat erősítése hozzájárulhat a gyorsabb, könnyebb és intezívebb hüvelyi orgazmus eléréséhez. A neten vannak szuper Kegel-gyakorlatok, amiket el lehet sajátítani, de ha csak így simán ülve arra koncentrálsz, hogy (jobb szóval élve) visszatartsd a vizeleted és megfeszítsd a medencefenék-izomzatodat pár másodpercig, már az is jó. Néha csinálgasd ezt, jót teszel magadnak vele!

Cosmo-tipp: Ha ezek a netes verziók nem jönnek be, akkor próbálj ki egy női kurzust vagy fektess be egy olyan mini vibrátorhoz hasonló kis készülékbe, ami a hüvelybe helyezve edzi ezeket az izmokat. Állítólag gyermekvállalás előtt és után is jól jönnek ezek a kis készülékek!

Via