Bármerre fordulunk egy újfajta orgazmusba botlunk: anális, mellbimbó, torok és most még a nyaki orgazmus is. De mi ez az új őrület, és mit kell róla tudni pontosan? Elmondjuk! 

Erogén zóna

Persze elsőre nyilván arra gondolsz, hogy a nyakad izgatásával érheted el az orgazmust és alapvetően ez egyáltalán nem is lehetetlen. Hiszen a nyak is erogén zóna, és vannak, akiket annyira feltüzelnek az oda lehelt csókok és nyalogatások, hogy még a végső gyönyör elérése is képesek, de ez esetben most nem egészen erről lesz szó. Ugyanis akár hiszed, akár nem, de létezik az ún. méhnyaki orgazmus, ami elképszető élményt ígér és, amit, ha megtapasztalsz, az alapjaiban változtathatja meg a szexuális életed. 

A méhnyak ingerlése 

A méhnyak ingerlésével elért orgazmust azonban csak kevés nő ismeri, sőt, ha a méhről van szó, akkor azt gyakran nem is a szexualitással kötjük össze, hanem mondjuk egy nőgyógyászati vizsgálattal. Pedig az így átélt orgazmus igazán extrém élvezetet okozhat, a kérdés már csak az, miként lehetséges mindez? 

Mély behatolás

Ahhoz a méhnyakat ingerelni lehessen mély behatolásra van szükség. Ehhez a legjobb időszak egyébként a menzesz előtti pár nap, amikor a méhszáj viszonylag lent van, ilynekor pedig érdemes lehet a klasszikus misszionárius pózt választani, de akár a kutyapóz is jó döntés lehet. Fontos azonban tudnod, hogy a méhszáj környéke nagyon érzékeny terület, így, ha túl erős az ingerlés, akkor az fájdalmat is okozhat. Így mindenképpen kommunikáljatok a pároddal aktus közben, beszélj arról, mi a jó neked, mi a kellemes és jelezd, ha valami nem oké. 

Mi köze a csiklóhoz? 

A méhnyaki orgazmus egyébként szinonimája a hüvelyi orgazmusnak, azonban előbbi egy sokkal erőteljesebb élmény, amibe beleremeg az egész test, s ami hullámokban jön létre. A méhnyaki orgazmusnak persze van köze a csiklóhoz, hiszen, ha igaz egy korábbi állítás, hogy minden orgazmus a csikló izgatásával jön létre, akkor ez esetben is fontos megemlíteni ezt. Ugyanis a csiklót, mint ahogyan arról már korábban mi is írtunk nem csupán külsőleg lehet izgatni, hiszen a gyökere sokkal mélyebben található, így a hüvelyi orgazmus során is stimulálódik, csak belülről. Ugyanez történik a méhnyaki orgazmus során is, a csikló mély gyökere ugyanis ez esetben is stimulációnak van kitéve. 

Ettől függetlenül hatalmas a különbség a nyaki orgazmus és a csikló orgazmusa között, ami akkor következik be, amikor a csiklót külsőleg ingerlik. Viszont a csikló sokkal nagyobb, mint azt gondonád, jelentős része a testen belül helyezkedik el, így, amikor nyaki  orgazmusban van részed, akkor ez a belő rész lobban lángra, elképesztően intenzív módon. Isten éltesse a női anatómiát! 

(via