Ha a klasszikus szexpózok kedvelője vagy, akkor egészen biztosan neked is az egyik kedvenced a misszionárius póz. Persze sokak szerint ez nem túl izgalmas, pedig egy kis kalandvággyal lazán fel lehet dobni ezt a pózt is. Máris mutatjuk, hogy hogyan! 

Mennyei orgazmus 

Sok nő számára a szimpla közüsülés során elmarad a várva várt gyönyör. Számukra sokszor a klasszikus misszionárius póz is csak unalmas tornagyakorlatnak hathat, éppen ezért nem is igénylik túl sokszor. Ilyenkor érdemes lehet több időt szentelni az előjátéknak, ahol a nő akár a csúcsra is eljuthat. Azok a nők, akik már kipróbálták, milyen az, amikor a behatolás előtt orgazmusuk van, egyértelműen arról számoltak be, hogy aztán az aktus még nagyobb élvezetet adott a számukra, még akkor is, ha misszionárius pózban csinálták. 

Használd a csípőd! 

A misszionárius pózt néhány jól irányzott csípőmozdulattal is fel lehet dobni. Ehhez nem kell mást csinálnod, mint lágyan, körkörösen mozgatnod a csípőd aktus közben. Persze lehet kísérletezni mással is, a lábaidat a párod köré fonhatod, vagy akció közben akár simogathatod is magad. A lényeg, hogy élvezzétek mindketten és tapasztaljátok ki, mi okozza számotokra a legnagyobb örömet. 

Izgalmas játékok 

A szexet számtalan módon fel lehet dobni, így a misszionárius póz is sokkalta izgalmasabb lesz, ha bevettek néhány segédeszközt. Ez lehet konkrét eszköz (vibrátor) is, de akár a szerepjátékot is kipróbálhatjáktok. A bilincselős szex kapcsán nemrég adtunk pár tippet, ahol kiemelt szerepet kap a klasszikus misszionárius póz. Ez a pozíció egyébként már csak azért is nagyon jó, mert alapvetően kényelmes, de közben rengeteg lehetőség rejlik benne, már ha nyitottak vagytok egy kis újdondságra, egy kis vadságra. Szóval, ha úgy érzitek, hogy a lepedő kezd egy kicsit kihűlni, akkor itt az ideje, felforrósítani a hangualtot. 

(via)