Előkerült Khloé Kardashian egy korábbi posztja, amelyben kedvenc szexpózáról vallott. A kiírásnál pedig már csak az meglepőbb, miért ezt imádja a legjobban.

Khloé Kardashian szex közben is edz

Khloé Kardashian számára nagyon fontos a külső. A sztár pedig akkor sem feledkezik meg a bomba alakról, amikor a legintimebb perceket éli meg. Ezért is történhet meg az, hogy Khloé Kardashian az alapján választ magának kedvenc szexpózt, hogy mivel lehet a legtöbbet fogyni. 

Khloé Kardashian kedvenc póza nem csak azoknak ajánlott, akik szeretnének nagyon intenzív szexuális élményben részesülni, de azoknak is, akik ledobnának pár kilót. A celeb szerint nincs még egy olyan szexpóz, aminek annyira remek alakformáló hatása lenne, mint ennek.

ezek a pózok a legjobb alakformálók

A népszerű bombázó azt is elárulta, hogy nem önjelölt edzőként osztogatja a tanácsokat, éppen ellenkezőleg. Megkérte a szakértő csapatát, hogy állítsanak össze egy listát arról, hogy mely szexpózoknak van a legjobb alakformáló hatása. Ő pedig, hogy még eredményesebb legyen az edzés, csak ezekben a pózokban szeretkezik.

Khloé Kardashian szerint a legjobb alakformáló pózok egyike a fordított lovaglópóz, amely nemcsak fogyaszt, de szerinte a pasi is oda lesz, ha meglát közben. A hajlékonyabbaknak azt ajánlja, hogy merészkedjenek híd pózba, és így hatoljanak beléjük.

via