Félsz a kígyóktól? Nyugi, ettől nem fogsz! Ám vigyázz, mert ez hátulról támad! És orgazmus van nála!

Mit tud a kígyó póz?

Itt az ideje, hogy egy újabb pózt kipróbáljatok az orgazmusod érdekében! Hidd el, ez most senkinek nem lesz fárasztó és nem is körülményes a kivitelezése. A kígyó szexpóz a legegyszerűbbek, mégis legjobbak egyike. Ki ne szeretne így szexelni? 

A kígyó szexpózban a nőnek egyetelen dolga van: hasra feküdni az ágyon. A pasi pedig így hatol be, fölé feküdve. 

Na de mivel lehet feldobni ezt a pozíciót, hogy az orgazmus se maradjon el? 

  • Először is ne féljetek a testetek érintkezésétől. Tapasztaljátok ki, hogy a súrlódás hogyan a legélvezetesebb. Nem csupán a behatolás kell hogy örömet adjon, hanem az is, ahogyan a férfi pénisze körüli terület súrolja a nő fenekét. 
  • Használjatok szexjátékokat, kiegészítőket! Itt az ideje, hogy amíg a pasid hátul munkálkodik, addig bevess egy csiklószívót! Ha ez nincs kéznél, akkor is számíthatsz az ujjaidra. A pasid oda lesz a látványtól, ahogyan plusz kényeztetésben részesíted magad!
  • A dirty talk itt is járható, a pasi szája nagyjából pont a fülednél lesz, ez pedig remek, mert így hallhatod, mit súg neked. 
  • A fülorgazmus sem lehetetlen. A füledet cirógatva, nyalogatva vagy éppen szívogatva különleges módon, fülorgazmus útján érhetsz a csúcsra. 
  • A csókok és az érintések pedig most sem szorulhatnak a háttérbe! Itt az ideje, hogy a pasid szétszeresse ezt az istennő testet!