Hiába minden lehetséges forgatókönyv, van amire még a szexet illetően sem lehet felkészülni. Jöjjön 5 cikis sztori az ágyból!

Elszabadultunk

A barátnőmmel misszionárius pózban szexeltünk. Nem tudtam, hogy ennyire közel vagyok az ágy széléhez, mert közben arra figyeltem, hogy mindjárt elmegyek. Azonban valahogy elvesztettem az egyensúlyomat, és leestem az ágyról. Közben persze elmentem, úgyhogy a péniszemből mindenhova lövellt a ondó, még az igen távol lévő tükrön is. Ciki, nem ciki, mi azóta is ezen nevetünk. 

Az év dolgozója

Egyszer nálam randiztunk egy csajjal, és rendeltünk egy pizzát. Már a rendeléskor kifizettük, de idő közben nagyon forró lett a hangulat és szexelni kezdtünk. Amikor végeztünk, feltűnt, hogy jó sok idő eltelt, de a kaja sehol. Kimentem körbenézni, és a doboz ott volt lerakva az ajtó előtt. Valószínűleg a futár látta, hallotta, hogy más dolgunk volt, úgyhogy nem zavart meg minket. Az év dolgozója!

Orrvérzésig

Néhány havonta rám jön a masszív orrvérzés. Nincs ezzel semmi baj, nem fáj, el tudom állítani, de szex közben még egyszer sem tört rám. Egészen eddig. Kutyapózban szexeltünk a barátnőmmel, teljes sötétségben. Igen ám, de amikor felkapcsoltam a villanyt, kellemetlen meglepetés várt, csak azt láttam, hogy vérben úszik az arca és a háta. Azt hitte, hogy megjött a menstruációja, de úgy tűnt, mintha ő maga sem hinné el. Aztán rájöttünk, hogy az én orrom a hibás.

Szia Anya!

Gimis koromban nagyon bejött egy csaj, és végre eljutottunk a szexig. Ő szűz volt, úgyhogy belehúztam, hogy igazán emlékezetes legyen neki az este. A szüleim elmentek egy koncertre, a kecó csak a miénk volt, főztem, halk zene, pislánkoló gyertyafény, minden tökéletes volt. Mondtam, hogy menjünk fel az emeletre, mert addigra már lekerültek rólunk a ruhák. Az úton felfelé találkoztam viszont anyámmal, aki mint kiderült, haza szaladt, mert itthon hagyták a jegyeket. Nagyon kinevetett minket, a lányt haza kellett vinnem és soha többé nem láttam.

Kocsikalandok

A kocsiban szexeltünk a barátnőmmel, ám véletlenül kiengedtem a kéziféket az autóban. Pár másodpercre rá tűnt csak fel, hogy halad előre az autó. Azonnal fékezni akartam, de nem fért oda a lábam a fékhez, úgyhogy megkerültem az autót, a fékre nyomtam, mindezt persze meztelenül. Jól szórakoztak az arra sétálók. 

Via