„A húszas éveim elején online csevegtem egy vonzó lánnyal, aki egy kicsit idősebb volt nálam, de sokkal tapasztaltabb. Végül megbeszéltük, hogy találkozunk, és így történt, hogy az ágyában találtam magam amint levetkőzni készülök."

Egy kis pénisszel megáldott fiú vallomása

„Olyan jelentőséget tulajdonítottunk az első szexnek, hogy kicsit ideges, de izgatott is voltam. Kicsi péniszem van, de elhatároztam, hogy boldoggá teszem. Amikor lehúztam a nadrágomat, lenézett, és láthatóan megdöbbent. Kuncogott, a szájához tette a kezét, és egyszerűen annyit mondott, hogy

Ok

olyan hangon, amitől nevetségesnek éreztem magam. 

Amikor megpróbáltam behatolni, folyamatosan kiesett. Amikor pedig már bent voltam, még mindig azt kérdezte tőlem, hogy

Bent van már?

Megpróbáltam szájon át kielégíteni, de ez csak azt eredményezte, hogy még elégedetlenebb lett. Végül bosszúsan felnyögött, és véget vetett az élménynek. Ki hibáztathatja őt? A társadalom azt mondja, hogy a kicsi pénisz rossz, én pedig gyakorlatilag megfeleltem a sztereotípiának, alátámasztottam. 

Ez egy olyan dolog, amivel 14 éves korom óta tisztában vagyok. Túl kicsi. Felnőttként nem néztem pornót, mert soha nem láttam benne magamat.

Felnőttkoromban is folyamatosan látok és hallok gúnyos megjegyzéseket a kis pénisszel kapcsolatban. Amikor az ismerőseim ezen poénkodnak, én rosszul érzem magam, nem tudok mit tenni. Fáj. 

Alig telik el hét anélkül, hogy a kollégáim lekicsinylő megjegyzéseket tennének a kis hímtagokról, vagy dicsőítenék a nagyokat. Leginkább viccből mondják, de ahhoz, hogy egy vicc működjön, bizonyos „igazságokra” kell támaszkodniuk. Ha nem hinnék el, hogy egy kis pénisz nem kívánatos, és nem tud örömet okozni, akkor nem lenne értelme ilyen vicceket elsütni. 

Természetesen az embereknek lehetnek preferenciái, megtehetik, hogy nemkívánatosnak tartsák a kis péniszt. Nem kérem, hogy mindenki hirtelen egy kis péniszű partnerre vágyjon. Csak azt szeretném, ha az emberek figyelmesebbek lennének, amikor kis péniszből vicceket csinálnak.

Ha valaki rosszindulatú megjegyzéseket tesz a kis péniszre, tudnia kell, hogy akár az apját, a barátját, a testvérét, bárkit megbánthat. Inkább ítéld el ezeket a megjegyzéseket, mondj valami kedveset, és lehet, hogy te leszel a szikra, amely fellobbantja valakinek az önbizalmát, így megváltoztatva a saját világát."

Via