Döbbenetes trend terjed a Redditen: a nagy népszerűségnek örvendő Kivin-módszer komoly ígéretekkel szolgál, elvileg három perc alatt sikerül tőle a csúcsra jutnia a nőknek. 

Újjászületett sok kapcsolatban a szex a Kivin-módszernek köszönhetően

Egy felhasználó osztotta meg legintimebb hálószobai titkait a fórumozókkal, és ő úgy véli, a Kivin-módszernek köszönheti azt, hogy házas élete új erőre kapott. 

Mindig is szerettem orálisan kielégíteni a partneremet, általában jól is sikerült, a feleségem élvezte. Ám az eddig bevetett technikáim szinte soha nem juttatták a csúcsra. Mindig közel járt, de sosem volt orgazmusa, így az orális szex önmagában nem volt szex számunkra, csak előjáték. Nemrég úgy döntöttem, hogy új ötleteket keresek, és folyamatosan a Kivin-módszerbe botlottam. Vannak, akik úgy írják le, hogy garantáltan működik, és azt mondják, hogy a legtöbb ember három percen belül orgazmushoz jut, de nincs, akinek maximum 10 perc alatt ne sikerülne elérnie a csúcspontot. 

A szakértő válaszol

Annabelle Knight szex- és kapcsolatszakértő sem hagyta szó nélkül az új dilit.

A Kivin-módszer izgalmas módja az orális szexnek. Valóban esélyes felgyorsítani vele a csúcsra jutást, és intenzívebb lesz utána  a behatolással történő orgazmus is.  A mutató és a hüvelykujjat a csikló két oldalára kell helyezni, azzal kicsit megemeljük a nemi szervet, és rögzítjük, hogy ne mozogjon el annyira. Majd a nyelvvel nem függőleges, hanem vízszintes irányban haladunk a kényeztetés során. Ez segít a csikló szélesebb területének stimulálásában.

Via