A kutyapóz nem csak a hagyományos értelemben jelenhet meg a szexben, most elhoztuk a háromlábú kutyát, ami egy igazi orgazmus generátor!

Hogyan segít az orgazmusban ez a nem hagyományos kutyapóz?

Annyit már most elárulhatunk, hogy ugyan nem annyira kényelmes és pihentető, mint a hagyományos kutyapóz, egyáltalán nem kivitelezhetetlen, csak nagyobb odafigyelést igényel. 

A háromlábú kutyapóz ugyanis állva történik. Lényege, hogy a pasid és te egymással szemben álltok. Neked pedig, a fogadó félnek, fel kell emelned a lábadat. Akár csak egy pisilni készülő kutya, úgy kell tartanod a behatolás alatt. Igen, ez elég viccesen hangzik, de hidd el, az így megteremtett  behatolási szög hihetetlenül intenzív és gyors eredményeket ad. 

Nagyon fontos tehát, hogy tartsd szorosan felhúzva a lábad. Ne csavard a pasi teste köré, ne próbálj azzal kapaszkodni benne. Szabadon vannak a kezeid, tartsátok meg egymást azzal, a lábat most hanyagoljátok. 

A szög, amelyben így tartod a lábadat, sokkal feszesebbé teszi a behatolást, ez a szexpóz a Kegel-módszer szerint is az egyik legjobb azok számára, akiknek a céljuk az orgazmus. 

Egy kis segítség

Ha úgy érzed, nehéz így tartanod magadat, nyugodtan keressetek olyan helyet, ahol akár te tudsz neki támaszkodni a hátaddal a falnak, akár ő, és így stabilabban tarthat. 

A háromlábú kutya pózban az is remek, hogy tekintve, hogy a kezetek szabad marad, használhatjátok egy kis plusz kényeztetésre, sőt, szabad a csók, akár a szájon, akár a nyakon. Jöhet a hajtúrás, vagy éppen egy kis szexi beszéd - csak a képzeletetek szab határt a dolgoknak, na meg hogy hány orgazmus a cél aznap este!

via