A kutyapózról szinte mindenkinek a vad szex jut eszébe, pedig nagyon intim hangulatot is teremthet, ha megtaláljátok, nektek melyik verzió a legkellemesebb!

A meghitt verzió

Túl személytelennek érzed a kutyapózt? Nem vagy vele egyedül, sokszor elhangzik ellene ez az indok, pedig ha csak egy kicsit is finomítasz rajta, akár az egyik legintimebb lehet. A lényeg, hogy a partner ölelje át a hátadat az aktus közben, és bőjjon hozzád szorosan. Ha kényelmesebb, akár le is feküdhetsz közben a hasadra. 

Álló verzió

Ki az ágyból! Jöjjön egy kis újdonság, egy kis frissesség. A kutyapózban a fogadó fél ezúttal áll, és előre hajol, amíg az adó fél állva hatol be. OMG! Ugye milyen ritkán másztok ki az ágyból?

Széles verzió

Ebben az esetben csak a férfi lép ki az ágyból, aki annak szélénél megáll. A fogadó fél az ágyban marad négykézláb, ám a szélnél fogadja a behatolást. Kicsit új, kicsit más, kicsit talán jobb is?

Akrobata verzió

Ha nagy jógás vagy, hajlékony, és jó az erőnléted, akkor a pasit valósággal sokkolod majd a képességeiddel! Ezúttal a kutyapózt úgy indítsd, hogy guggolsz. Majd a guggolásnál csak a felsőtested tedd előre a szokásos kutyapózba, a lábaid maradnak a guggolásnál használt pózban, és nem érintik a földet.

Via