A megfelelő pozíció nélküli orgazmust csak nagyon nehezen lehet elérni – arról nem is beszélve, hogy még akkor is egy csomó olyan probléma jöhet közbe, amitől nem olyan élvezetes a szex. 

Ha azonban már unod a klasszikus figurákat, de akrobata sem vagy, akkor jól figyelj, mert ezek szexpózok főleg nem is a férfiak számára jók (bár nekik is), hanem inkább a nők számára lettek kitalálva! Hogy miért? A női orgazmus elsőszámú örömforrása a csikló izgatása – az alábbi pozíciókkal pedig jóval könnyebben lehet azt izgalomba hozni!

Következzenek a legjobb női szexpózok, amikkel fantasztikus lesz az orgazmus!

1. A CAT-póz

A kutyapóz nőiesített változata nem hátulról, hanem elölről, face-to-face történik. Lényegében olyan, mint egy misszionárius póz, mert a férfi van felül, ám a pénisz nem megy be teljesen a hüvelybe – helyette félig a csiklót izgatja. Ezt úgy lehet a legkönnyebben kivitelezni, hogy misszionárius pózban kezditek, aztán a férfi a lökések közben feljebb csúszik, hogy az ágyéka teljesen odanyomódjon a csiklóhoz. Így végtére is nem magától a behatolástól, hanem a dörzsölgetéstől élveznek el a nők, ami rendkívül izgató tud lenni mindkét fél számára.

A neve angolul tudóknak becsapós lehet, mert nincs köze a macskákhoz, hanem a CAT itt a coital adjusted technique (kb. módosított közösülési technika) rövidítése.

2. Cowgirlpóz-variáció

A férfi a hátán fekszik, miközben a nő fordított cowgirl-pozícióban helyezkedik el – azaz meglovagolja a férfit, de úgy, hogy úgymond fordítva ül a lovon, azaz a férfi lábfeje felé néz. Ezt a pózt aztán lejjebb lehet vinni úgy, hogy a nő óvatosan egyre inkább hátradől, míg végül hanyatt nem fekszik a férfi mellkasán. Külön jó hír, hogy a férfi közben az ujjaival is tudja kényeztetni a nőt, ami csak még jobban hozzáad az élvezetkhez.

Ez tipikusan az a póz, amit nem lehet egyik pillanatról a másikra felvenni, mert akkor nem izgis, de mozgás közben, folyamatos pózváltások alatt rendkívül izgató tud lenni – a gyönyört pedig mindkét fél el fogja érni hamar! 

3. Fekvő lótuszpóz

Az a póz azoknak ajánlott, akik még nem ismerik 100%-ig a testüket, így a maszturbálással is csak kísérleteznek. A póz úgy néz ki, hogy hassal az ágyon fekszel, míg a partnered a hátadra fekszik, úgy, hogy a feje a te fejed mellett legyen. Ha kényelmesebb, egy pihe-puha párnát is tehetsz a medencecsontod alá, ami még kellemesebbé teszi a dörzsölgetést. Amennyiben még így sem éred el az orgazmust (bár ez elég ritka, mert a hason fekvés már önmagában egy teljesen más örömérzést szül, mint a többi szexpóz), akkor szabadon nyúlj hozzá magadhoz, mert ebben a pózban az is nagyon egyszerű! 

4. Kiflis pózok

A kiflis pózok szuperek, mert mindig stimulálható velük a csikló. Mindig! Általában ugyanis a férfi sem bírja ki, hogy ne nyúljon hozzá és hát, nagyon mi, nők sem. Az oldalsó nagykiflis póz például tökéletesen kényezteti a hüvelyt és a csiklót, ráadásul nem kell egymás testsúlyát magatok cipelnetek, ami sokszor megkönnyíteni az orgazmust.

Ne feledd, hogy...

Ne feledd, a szexben nincsen jó és rossz dolog! Amíg a szex és az előjáték számodra is kellemes és izgató, addig ne szégyenlősködj, és add át magad az élvezeteknek! Ha viszont valami nem esik jól, netán fájna, akkor azonnal hagyjátok abba és beszéljétek meg a dolgokat! Sose feledd, az élvezetes és jó szex nyitja nem a kacifántos pózokban és a szextrükkökben, hanem az őszinte és nyitott kommunikációban rejlik!