Ma már a vibrátorok piaca is igen széles, számtalan fajta, forma és kategória megtalálható. De hogy melyek aratják a legnagyobb sikert? Nos, nem a hagyományos verziók! Íme az 5 legjobb!

Az uszonyokkal operáló

A JimmyJane Form 5 az egyetlen olyan külső stimulátor, amely a csikló stimulálása mellett, a nagy és kis szeméremajkakat is izgatja a vibráló és pulzáló uszonyoknak köszönhetően. 

Forrás: JimmyJane

A diszkrét

A Discover by OhMiBod egy gyönyörű és diszkrét darab, ami akár bármelyik kistáskában is elfér. Na de nem szabad a mérete alapján megítélni a teljesítményét, a vibráló és lüktető ékszer hihetetlen élményt nyújt!

Forrás: OhMiBod

a fullextrás

A Fun Factory Patchy Paul klasszikus vibrátora hihetetlen extrákkal rendelkezik. A vízszintes elválasztások felturbózzák a teljesítményét, arról nem is beszélve, hogy a lekerekített fej egy igazi G-pont bűvölő! Az orgazmus még soha nem volt ennyire egyszerű!

Forrás: Fun Factory

a Muzsika hangja

A Lelo Siri 2 aztán tudja, mit jelent a komplex élmény, hiszen egy zenélő vibrátorról beszélünk! A maszturbálás mellé mostantól egy szexi playlist is járhat, hogy még nagyobb legyen az élvezet!

Forrás: Lelo

A csodabogár

Csodájára járnak az emberek a Lágy Párizs cég Kisasszony nevű vibrátorának, ami olyan, akár egy gyerekjáték. Nem érdemes azonban alábecsülni a teljesítményét, ez a különc forma aztán tudja, miben rejlik az orgazmus titka. 

Forrás: Soft Paris

Via