Ha szexjátékokra gondolsz, valószínűleg olyan eszközök jutnak eszedbe, amik nagyjából a kezedben elférnek. Pedig vannak egy sima vibrátornál vagy akár egy szexpárnánál jóval nagyobb méretű tárgyak is, amik izgalmas kiegészítői lehetnek egy légyottnak. Jó részüket szexbútorként szokták emlegetni, és az elnevezés fő oka, hogy...

...ezek tényleg bútorok!

Ha van külön bútor az evéshez, az alváshoz, de még a könyvek tárolásához is, akkor a szexhez miért ne lenne?! Íme 5 izgalmas-meghökkentő példa a Heavy.com gyűjtése alapján.

1. Fenekelőpad

Fotó: Pleasure Factory

Akinek van 400 felesleges dollárja a bankban (kb. 165 ezer forint) és elég helye a hálószobában (vagy egyéb preferált helyiségben), az vehet magának a Pleasure Factorynél egy fenekelőpadot. A fenekelés fájdalmas ugyan a farpofáknak, de ezzel a paddal legalább a térdekhez kíméletes, ugyanis a szado-mazo praktikák kedvelői itt kipárnázott térdeplőn szenvedhetik el szexi büntetésüket. Persze az alkalmatosság nemcsak fenekelésre jó, akár behatoláshoz vagy orális szexhez is lehetővé tesz néhány olyan pozitúrát, amit egy sima franciágyban valamivel komplikáltabb kivitelezni.

2. Felfújható, vibrátoros szexgép

Fotó: EdenFantasys

Ez a bútor kevésbé helyigényes, mert ha útban van, le lehet ereszteni, és akkor kevesebb helyet foglal. Viszont van benne egy gép és tartozik hozzá egy dildó, szóval mozog is és kényelmes is, igazából partner sem feltétlenül kell hozzá. Úgy hívják, hogy Dark Magic, azaz Feketemágia, és az EdenFantasys forgalmazza. Az eredeti ára ennek is 150 ezer forint körül van, de most le van értékelve 180 dollárra, azaz kb. 75 ezer forintra.

3. Összecsukható szexpad

Még kényelmesebb azoknak, akinek nincs külön hely szexbútorokhoz a lakásban: ez a bilincsekkel felszerelt pad bőröndméretűre összecsukható. Sőt, hajlékonyságának köszönhetően nemcsak vízszintesen kiterítve használható, hanem extraizgalmakat kínál a fenti, még pixelességében is igen érzékletes kép szerint összeállított formában. A teljes neve Strict Folding Restraint Board, és az Adam & Eve webshopjában 445 dollárért szerezhető be, ami kb. 185 ezer forint, szóval rendesen bútorára van ennek a darabnak is.

4. Szerelmi sezlon

Fotó: Touch of Modern

De hogy egy olyat is mutassunk, amiről nem ordít messziről, hogy szexhez való, ezért egy modern-minimalista berendezésű lakásban akár állandó bútordarab is lehet: ez a Liberator Esse nevű rökamié úgy lett megtervezve, hogy minél több szexpózhoz nyújtson kényelmes támasztékot. Plusz a borítása levehető és mosható, hogy ne kelljen menet közben azon stresszelni, hogy csak nehogy a síkosító rámenjen a kárpitra. Amikor éppen van belőle készleten, akkor ezer dollárba kerül, amikor még le is van árazva, akkor csak ötszázba, szóval az ára 413 000 vagy szerencséseknek 206 500 Ft körül van. A Touch of Modern webshopban itt lehet megtekinteni közelebbről.

5. Cowgirl

Fotó: Adam & Eve

Szintén az Adam & Eve árulja ezt a borsos árú, Cowgirl fantázianevű szexbútort. 1800 dollárt, azaz kb. 750 ezer forintot kell virítani egy ilyenért, és akinek van ennyije egy szexbútorra, annak nyilván van is egy külön szexszobája a lakásban, merthogy egy ilyen biztosan nem lehet ott a sarokban, amikor átjön a nagynénéd süti-kávézni valamelyik délután. Viszont meg lehet lovagolni, vibrál, és nagyon intenzív élményt nyújt, legalábbis a leírás szerint.

Via