Ha kíváncsi vagy a legtöbbet guglizott szexkérdésekre, jó helyen jársz! Most ugyanis lerántjuk a leplet a 2022-es év eddigi legnépszerűbb szexuális kérdéseiről, amikre mindenki tudni akarja a választ – de csak nagyon kevesen merik őket feltenni. Mi viszont nemcsak a kérdéseket mutatjuk meg, hanem tuti biztos válaszokat és megoldásokat is! Következzenek is a legtöbbet keresett szexkérdések

1. Hogyan lehet elérni az orgazmust?

Mindenki álmodozik róla, ezért nem meglepő, hogy az orgazmus elérésének módját firtatják a legtöbben. A pénisz méretétől és formájától kezdve, az érzelmi és a testi kompatibilitáson túl egészen a megfelelő szexpózig sok minden közrejátszik az orgazmus elérésében. Nőként a legkönnyebben viszont úgy tudod elérni, ha kísérletezel és megtanulsz örömet szerezni magadnak egyedül. Erre remek tippeket is mutatunk ebben a cikkben!

2. Hol található a híres G-pont?

Már évtizedek óta nagy mítosz lengi körül a G-pont pontos helyét, de a tudósok szerint az sem biztos, hogy egyáltalán létezik! Az mindenesetre tény, hogy a vagina felső falának ingerlése nagyon kellemes érzést vált ki a nőknél, ezért több olyan vibrátor is kapható, ami a csikló alatti, belső hüvelyfalat ingerli. És hogy az lenne-e a G-pont? Ez nem biztos, de lehetséges! 

3. Hogyan lehet jól maszturbálni?

Ez a kérdés a férfiaknál és a nőknél is eltérő válaszokat szolgáltat - az azonban biztos, hogy egy kis kísérletező kedvvel, türelemmel és játékossággal könnyen fel lehet fedezni, mitől is lesz jó a maszturbáció. Egy biztos: nem lehet elrontani, ha azt csinálod, ami örömödre szolgált! Bővebben a női maszturbálásról ebben a cikkünkben olvashatsz. 

4. Meddig kellene a szexnek tartania?

Vannak férfiak, akinek néhány perc is elég – a nőknél viszont az sem ritka, hogy akár több óra is kell hozzá! Ez teljesen egyénfüggő, az azonban biztos, hogy a férfiak nyomására egyre több nő érzi cikinek a hosszú szexet, ami miatt a fiatal nők több, mint fele elégedetlen a szexuális életével. Pedig a jó dolgokat nem kellene siettetni!

5. Miért vérzek a szex után?

Pontos választ csak a megfelelő nőgyógyászati kivizsgálás után lehet mondani, az azonban biztos, hogy a hüvelyszárazságtól kezdve a fertőzéseken és a baktériumokon át a szex utáni vérzések akár komoly előjelei is lehetnek egy-egy betegségnek. Nem kell megijedni, de ha ez történik veled, mielőbb látogass meg egy szakértő nőgyógyászt, aki érdemben és személyre szabottan tud ezzel a problémával foglalkozni. 

Via