A szex meghitt, érzéki, szenvedélyes, ám néha a Nagy O helyett a Nagy Á kerül a középpontba, ha egy rossz mozdulat miatt a pasi pénisztörés áldozata lesz.

A pénisztörés az egyik leggyakoribb szexbaleset

Az emberek többségének eszébe sem jut, hogy szex közben akár baleset is érhet minket. Pedig elég egy rossz mozdulat, és máris rémálomba torkollhat a legjobban várt együttlét is. Vannak olyan pózok, amelyekben kifejezetten nagy az esélye az egyik leghorrorisztikusabb balesetnek: a pénisztörésnek. 

LOVAGLÓPÓZ

A legkockázatosabb póz a lovaglópóz, amikor a nő felül van, és ő mozog a péniszen. Ilyenkor a teljes testsúlyával maga alá gyűrheti a hímvesszőt, aminek fájdalmas törés lehet az eredménye. Érdemes ezért nagyon odafigyelni, ha ebben a pózban hancúrozunk. A pénisztörések 50%-a ebben a pózban történik. 

KUTYAPÓZ

A férfiak hajlamosak kicsit hevesebben viselkedni a kutyapózban, ám a pénisztörések 29 százaléka így történik, így érdemes ebben is nagyon körültekintőnek lenni. Sokszor nagy erővel szeretnének behatolni, ám ha kicsit mellé céloznak, már meg is van a baj. 

MISSZIONÁRIUS

Nagyon meglepő, de a harmadik helyre beérkezett a misszionárius póz is. Sokan laposnak, unalmasnak gondolják, mégis balesetveszélyes, ugyanis a pénisztörések 21 százaléka így történik. Miért olyan magas a szám ebben a pózban? Mert sokkal többen csinálják így, emiatt az esetszámok is automatikusan magasabbak. 

via