Érthető, ha az első leszbikus szex előtt jobban izgulsz a szokásosnál, de hidd el, ha megfogadod ezeket a tanácsokat, remek élményben lehet részed! A lényeg, hogy semmiképp se érezd, hogy nyomás alatt vagy, csak kommunikálj őszintén a partnereddel és minden rendben lesz.

Giphy

 

Bízz az ösztöneidben

Valószínűleg azon gondolkosz, hogy a viharba fogod tudni, hogy mit csinálj. Nos, ez teljesen normális reakció. Ha korábban már volt részed hetero szexben, talán kicsit könnyebb dolgod van, bár szokatlan lehet azt adni, amit korábban kaptál. Ha nincs tapasztalatod akkor se ijedj meg!

A trükkök és tippek hasznosak lehetnek, de a legnagyobb kulcs a szexhez az, hogy intuítivak legyünk, bármilyen nemről vagy testről legyen szó. Bízz magadban és az ösztöneidben!

Kommunikálj...folyamatosan 

A rossz hír, hogy a szexhez nem kapunk térképet. Rajtad és a partnereden múlik, hogy mennyire kommunikáltok nyitottan és találjátok meg a közös hangot akció közben. Beszéljétek meg, hogy mi az, amit csinálni akartok egymással, így együtt fedezhettek fel új dolgokat, de az esetleges határokat is megszabhatjátok. 

Fontos! 

Soha ne félj szex közben jelezni, ha valamivel kapcsolatban meggondoltad magadat. A partneredre pedig szintén figyelj, ha esetleg ő jelzi, hogy valami nem oké neki. Az élvezetes szexhez elengedhetetlen, hogy mindketten jól érezzétek magatokat.

A gyakorlat teszi a mestert

Ha igazán fel akarsz készülni az első leszbikus szexre, itt az ideje a gyakorlásnak! Ha gyakorlott vagy az önkielégítésben, nincs sok dolgod, de ha még nem igazán fedezted fel, hogyan okozhatsz magadnak örömöt, itt az ideje! Ha még nagyon új vagy a dologban, segíthet ha egy tükröt magad elé teszel és figyeled magadat maszturbáció közben. Ha pedig valamiért nem jutottál el a csúcsra, ne keseredj el, mert gyakorlás kérdése is! 

A biztonságos szexről

Ne feledd, hogy a leszbikus szex során is el lehet kapni különböző nemi betegségeket. Fontos, hogy tudd: megéri biztonságban szeretkezni.

A bombabiztos orális szex érdekében kis latex négyzeteket, úgynevezett fogászati gátakat helyezhetsz el odalent. Hasznos tanács: a felvágott óvszer is jól működik. A felelősségteljes ujjazás érdekében vásárolj latex kesztyűt vagy „ujjágyat”, amelyek eltakarják az egyes ujjakat, de nem az egész kezet.

Ha azonban megbíztok egymásban és nem szeretnétek semmilyen praktikát bevetni, menjetek el mindketten egy kivizsgálásra, hogy biztosra menjetek azzal kapcsolatban, hogy mindenki egészséges és mehet is a buli! 

Via