A csokoládét erős afrodiziákumnak tartják. A valóságban azonban ez nem teljesen igaz, a Swiss Medical Review-ban közzétett tanulmány szerint, valójában a kakaóbabban jelenlévő anyagok azok, amelyek intenzív hatást gyakorolnak a libidóra.

A libidócsoki az új őrület

Így tehát minél több kakaó található egy csokiban, az eredmény annál érezhetőbb lesz, ám a jó hír, hogy mostanra már létezik külön erre a célra kifejlesztett csokoládé is, a libidócsoki. 

Ennek feladata, hogy fokozza a csokoládé testre, és szexuális vágyra gyakorolt hatását. A 60%-os kakaótartalmú tábla epimédiumot, egy serkentő növényt is tartalmaz, de icariin is megtalálható benne, amely egy kémiai vegyület, ami az érzések fokozottabb megélését ígéri.

Mi van a libidócsokiban?

Az összetevők listáján szerepel még a vérkeringést serkentő maca gyökér, végül a DHEA, a szervezet által természetesen termelt hormon koncentrátuma, amely ténylegesen aktiválja a nemi hormonokat.

A Tabs Chocolate névre keresztelt márka egy kis kiszerelésű doboznyi édességet kínál, amelyben félbevágandó csokoládé négyzetek vannak. Mielőtt szeretkeznél, nem kell mást tenned, mint megosztani egy adagot a pároddal.

Via