Elképesztő dologra derült fény: a legújabb kutatások szerint a következő italban olyan természetes vágyserkentők vannak, amitől sokkal jobban fogod kívánni a szexet! Sőt, nemcsak te, hanem a pasid is, mert az ital összetevői nemcsak a nőkre, hanem a férfiakra is nagy hatással vannak. Ha tehát mostanában annyira nincs kedved a szexhez vagy csak fel szeretnéd dobni a szexuális életed, érdemes lehet kipróbálnod a következő afrodiziákumot, mert állítólag nagyon hatásos...

Ettől az italtól mindig szexelni akarsz majd

A viagrák és a vágyserkentő tabik ideje totál lejárt: mostanában a természetes vágyserkentők, az afrodiziákumok a nyerők! A dió, a málna, az eper és libidócsoki mellett ugyanis a kutatások fényt derítettek arra, hogy létezik egy bizonyos ital, amitől nagyon (nagyon) fogod kívánni a szexet. Ez az ital pedig nem alkohol, nem is kávé, hanem egy teljesen új dolog: egy egészséges gyümölcslé!

Shutterstock
Shutterstock

Felismered ezt a gyümölcsöt? Ha nem, hadd segítsünk! A gránátalma állítólag nemcsak szuper egészséges, hanem nagyon szexi is, mert olyan összetevők vannak benne, amitől fel fog robbani a libidód! 

Így hat rád ez a különleges ital 

A gránátalma leve ugyanis tele van C-vitaminban, valamint olyan antioxidánsokban és polifenolokban (azaz egészségre előnyös természetes vegyületekben), amik növelik a tesztoszteron hormon szintjét. Ebből az következik, hogy jobban fogod kívánni tőle a szexet — a jó hír az, hogy a szuper hatás érvényesülésére nem is kell litereket innod belőle, elég akár napi egy pohár gránátalmalé is.

Persze, arra azért ne számíts, hogy megiszod a gyümölcslevet és már gyűröd is a lepedőt, de ha legalább egy héten át minden egyes nap iszod, a kutatások szerint a következő hétre garantáltan jobban fogod kívánni a szexet. Egy próbát mindenképpen megér!

Via