A megcsalás mindig fájdalmas, de van amikor jobb tudni a biztos rosszat, mint sokáig bizonytalanságban lenni. Ezért van, aki annyira biztosra megy, hogy magánnyomozót fogad azért, kiderítse, van-e harmadik vagy sokadik fél a kapcsolatukban.

Egy magánnyomozó azokról a megbízásairól mesélt, amik a legdurvábbak voltak a munkája során.

A szomszéd

Egy pasi tulajdonképpen azzal bukott le, bár járt edzőterembe, de nem látszott rajta semmilyen eredménye a rendszeres edzésnek. A barátnője ezért gyanakodni kezdett, hogy a pasija talán nem is edzeni jár. Végül kiderült, nem alaptalan a gyanú. A pasi a szomszéd lánnyal  bukott le, amint egy autóban szexeltek.

Amikor a barátnője meglátta őt letolt nadrággal és a meztelen szomszéd lánnyal, azonnal nekiesett és ütni kezdte 

– mesélte a nyomozó. Később a pár kibékült, új életet kezdtek, de néhány év múlva az egyszer már megcsalt barátnő ismét a nyomozó segítségét kérte, mert újra gyanússá vált számára a pasija.


Csajos kiránduás

Itt egy pasi volt az, aki a barátnőjére féltékeny volt. Ezért fogadott nyomozót. A lány azt mondta, hogy egy trópusi szigetre megy a barátnőivel és a tökéletes sztori kedvéért rengeteg programot felsorolt, hogy mi mindent fognak csinálni a szigeten. Az egyik barátnő, akivel elvileg együtt utaztak volna, azonban semmit nem tudott a közös programról, ekkor lett gyanús a 2 hetes nyaralás. 

A lány részben igazat mondott, több barátnője is elkísérte a nyaralásra, de csak azt első 3 napot töltötték együtt. A többit az ügyfelem barátnője egy férfival töltötte, akivel láthatóan már régóta ismerték egymást.


Motelba jártak 


Egy fiatal lány nem sokkal az esküvő után buktatta le a férjét. Már közös gyerekük is volt, de mivel a baba sokat sírt, ezért a férj időnként elutazott, hogy kiszellőztesse a fejét. A felesége először nem gyanakodott semmire, de egy idő után úgy érezte, valami nem stimmel. Ekkor bérelte fel a nyomozót.


A 30 év körüli férfi már az első napon lebukott, egy fiatal diáklánnyal randizott, akivel láthatóan már régebb óta ismerték egymást. Étterembe majd egy motelbe mentek 

– idézte fel a magánnyomozó.

Via