A nők nem beszélnek annyira nyíltan a maszturbálásról, mint a férfiak. Ám most a We Vibe szexjáték márka olyan alapos felmérést készített, amely választ ad minden eddigi kérdésünkre. Még azokra is (ugyan kevés ilyen van), amelyekre a pasik eddig nem.

Meglepő szexuális statisztikákkal rukkolt elő egy szexjáték cég

A férfiak 95 százaléka nyilatkozott úgy, hogy rendszeresen végez önkielégítést. A nőknél azt gondolnánk, valószínűleg hihetetlenül alacsony lesz ez az arány, hiszen sokszor a női maszturbáció tabu. Mindenki meglepetésére azonban 85 százalékuk vallotta azt, hogy rendszeresen kényezteti magát.

Természetesen a maszturbáció módjában is voltak eltérések. 62 százalék arról vallott, hogy jól bevált rutinja van az orgazmus eléréséhez. A férfiak inkább a pornót veszik segítségül, míg a nők  kiegészítőket, játékszereket alkalmaznak a gyors gyönyörhöz. A nőknek csak a negyede vallotta azt, hogy szokott pornófilmet nézni, ami meglehetősen alacsony.

Kik a legszexibb sztárok?

A felmérés legizgalmasabb része az a kérdés volt, hogy a nők, illetve a férfiak kire gondolnak önkielégítés közben. A személyes viszonyok mellett a sztárok sem maradnak ki az élvezetekből. 

A nők fantáziáját maszturbáció közben Channing Tatum, Ryan Gosling és Adam Levine mozgatják meg. 

A férfiaknak Jennifer Lopez a befutó az orgazmushoz, őt pedig Jennifer Lawrence követi. 

Amíg a nőknek csak az ötöde vallotta be, hogy szokott sztárokra gondolni önkielégítés közben, a férfiaknak viszont a harmada ismerte be.

Via