Szeretnél kicsit többet időzni a melleid környékén? Esetleg csak unod már, hogy a kezed állandóan dolgoztatni kell a gyönyörért? Most három tippet is hoztunk, hogyan lehetséges kéz nélkül a maszturbáció!

El a kezekkel!

Hihetetlennek hangzik, mégis igaz. Úgy is lehet orgazmusod, ha a kezeid nem használod a maszturbáció során! Na de hogyan? Több módon is, most háromról is lerántjuk a leplet.

A dörzsöléses módszer

Ahogyan a neve is mutatja, a lényege, hogy a vaginát egy bizonyos puha felülethez dörzsölöd. Nem annyira ritka ez az önkielégítési mód, a megkérdezett nők 20%-a így okoz magának örömet. Egy párnához, a kanapé karfájához, az ágy széléhez dörzsölve a nemi szervüket. A lényeg, hogy mindig legyen valami ami a hüvely és a felület között van, és lehetőleg puha. Egyrészt az élmény miatt, nem utolsó sorban pedig a higiénia miatt. 

Keresztbe tett lábak

Tedd keresztbe a lábadat, majd kezdd el a belső combjaidat egymáshoz dörzsölni. Mellette pedig végezz összehúzásokat a hüvelyedben. Ez a kettős élvezet izgalmas, új terep lehet!

Zuhanyrózsa

Kicsit járd körbe a témát. Ha eddig zuhanyrózsával végeztél önkielégítést, ugye mindig a kezedben tartottad? Pedig nem kell, helyezd egy fix pontra, és élvezd, hogy a vízsugár önműködően kényeztet. Kevesebb effort, nagyobb élvezet!

Via