Miért ne kezdjünk minden napot egy jó orgazmussal? Azonnal elűzi a bánatot, a negatív gondolatokat. Ne rohanjunk azonnal a teendőinket elvégezni, lassítsunk, és játsszunk magunkkal. Ha ez ennyire könnyű lenne! Vajon tényleg jót tenne, ha egy hónapig minden nap maszturbálnánk? Az olasz Cosmopolitan szerkesztője kipróbálta, és naplót vezetett.

Egy hónapig minden nap maszturbáltam

Úgy döntöttem, a maszturbálás napirendi pont lesz. Bele is vetettem magam a kísérletbe, először a kezemmel játszottam, majd pár nap múlva már előkerültek a szexjátékok is. Azok, amik amúgy a polcon porosodtak, de most egy alapos tisztítás után újra üzembe kerülnek. Most, ahogy újra használni kezdtem, egyszerűen nem értettem magamat: miért mondtam én le erről? Ja tudom, mert hogy ennyi önkielégítésre azért nincsen időm. Inkább a szexrózsát használtam mostanában, mert az pillanatok alatt a csúcsra juttat. Pedig most, hogy végre alaposabban maszturbálok, jobban is élvezem. Még a prémium pornóra is előfizettem. Na jó, most ingyen volt, de akkor is. Sorra gyűjtöm az orgazmusokat, eufóriában úszom egész nap. Ahogy teltek a napok, egyre szexibbnak éreztem magamat. Hiába voltam mackóban meg hülye konttyal, azt éreztem, egy szexistennő vagyok. A rendszeres maszturbálás az egekbe repítette nemcsak a libidóm, de az önbizalmam is. 

Második hét

Büszke voltam, hogy az első hetet sikeresen teljesítettem, egész szépen beépült a rutinba. Úgy éreztem, hogy nincs annál ideálisabb napindítás, mint az orgazmus. Egyre több cikket olvastam, hogyan lehetne kicsit feldobni az új kedvenc tevékenységemet, és sok dolgot kipróbáltam. Mégis, a második héten az eufória kicsit alább hagyott már. Például a mindful maszturbációt, amelynek a lényege, hogy nagyobb tudatossággal végzem azt. Aztán kezet cseréltem, aztán olyan helyeken nyúltam magamhoz, ahol még soha. Az biztos, hogy még mindig úgy éreztem, hogy sokkal jobban ismerem magamat és a testemet, mint a kísérlet előtt.

Harmadik hét

Na jó, bevallom, itt már nem volt akkora buli mint az elején. Itt már tényleg komolyan felmerült, hogy ez nem öröm, hanem kötelesség. A maszturbáció házi feladat lett, és csak arra tudtam gondolni, hogy már megint meg kell csinálnom. Így lett a stresszmentes örömforrásból nyomasztó napi rutin. Mégsem akartam elengedni, mert utána viszont mindig jó a kedvem, és azt akartam, hogy ez megmaradjon. Ám amikor reggel teher volt, este pótoltam, hogy mélyebben és jobban aludjak. Hát eltelt ez a hét is.

Negyedik hét

A visszaszámlálás elindult. Vártam már a végét, nagyon kötelesség szaga volt az egésznek. Ugyanazt éreztem, mint amikor a napi pilatesre akartam rászokni, hatalmas nyűg lett, ahogyan teltek a napok. De folytattam, mentem tovább, mert végig akartam csinálni. Jó, úgy beszélek róla, mintha valami nehéz teher lenne, de ennyi idő után tényleg rá tud unni az ember. Az utolsó napokat azonban próbáltam kimaxolni. Maszturbáltam a tükör előtt, a zuhany alatt, fantáziáltam a villamoson, szexjátékokat vettem.

És hogy mi lett a végeredmény?

A hangulatom hihetetlen mértékben javult. A derűs, pozitív érzés lett az alapvető és az uralkodó. A libidóm nőtt, és felfedeztem magamon új erogén zónákat. Szexibbnek, gátlástalanabbnak és nőiesebbnek éreztem magam. Határozottan sokat javított az életemen. De azért most már csökkentek a mennyiségen.

Via