Milyen számodra a tökéletes este? Benne van egy pihentető forró fürdő, majd a forró hangulatú orgazmus is? Akkor eláruljuk, hogyan lenne érdemes maszturbálnod!

Hogyan történik a vízi maszturbáció?

Nincs is jobb annál, mint amikor egy hosszú nap után befekhetünk egy kád forró vízbe. Egy kis fürdőbomba, egy kis illóolaj, és máris ellazul minden izmunk. Mivel lehetne még ezt az élményt fokozni? Természetesen egy hatalmas orgazmussal. 

Nem kell azonban kimásznod a vízből, ha erre vágysz, sőt, itt az ideje annak, hogy megismerkedj a vízben történő maszturbáció csínjával, bínjával. 

Na de milyen módjai vannak annak, hogy a vízben érd el az orgazmust? Hidd el, a paletta színesebb, mint gondolnád. 

Használd az ujjaid

Játssz az ujjaiddal, mintha csak odakint, az ágyban lennél. Hidd el, semmilyen különbség nem lesz, semmit nem kell majd máshogyan csinálni. Ám az élmény újdonság lehet, az új környezet sokkal izgatóbban hathat. 

A zuhanyrózsa 

Mind tudjuk, hogy ha már a vizes, párás környezetben vagyunk, akkor nem érdemes kihagyni a zuhanyrózsát sem. A masszírozó funkció, amelyet betölt pillanatok alatt a csúcsra juttathat. 

A hőmérséklet játéka

Váltogasd a víz hőmérsékletét! A hideg és a meleg váltakozása szintén brutális élményt nyújthat. 

Vibrátor

A sima vibrátorod semmiképpen ne vidd be a fürdőbe, ha szeretnél szexjátékot használni a maszturbációhoz, akkor válassz vízálló verziót!

via