Amikor szex közben van orgazmusod, valószínűleg te is sokkal hangosabb vagy, mint amikor magányosan, maszturbáció által történik. Pedig nem kellene, hogy visszafogd magad, és a szexterapeuta szerint sem egy jó döntés, ha így teszel. 

A csendes maszturbáció megfoszt az élvezettől

Léa Toussaint szexterapeuta úgy véli, hogy ha maszturbálás közben csendesebbek vagyunk, az megszokásból történik.

Az első maszturbációk általában otthon történnek, ahol nagyrészt a család többi tagja is jelen van a szomszédos szobákban. Éppe ezért úgy gondoljuk, ennek diszkréten és gyorsan kell történnie. Ezen kívül, sokan félnek is attól, hogy meghallják a saját hangjukat, miközben elélveznek.

Ennek következtében, az emberek inkább hallgatnak az orgazmus pillanatában is. Ez a szokás pedig fennmarad, még az egyedül élők is arról számoltak be, hogy hajlamosak hallgatni, még akkor is, ha senki sem zavarja őket.

Hogyan szokj hozzá a hangokhoz?

Pedig azoknak az embereknek, akik hangokat adnak ki maszturbáció közben, sokkal nagyobb orgazmusuk lesz. A szex közbeni sóhajtozás, nyögés, vagy kiabálás ugyanis lehetővé teszi, hogy az érzések sokkal intenzívebben terjedjenek a testben.

Ha mégis úgy érzed, vágysz az orgazmusra, de félsz a hangod visszahallani, vagy esetleg attól, hogy mások meghallják, akkor hű társ lehet a párna, ami tompítja a zajt. Esetleg tegyél be egy kellemes zenét, ami kicsit hangosabb nálad. 

via