Mire gondolnak a nők maszturbálás közben? A partnerükre? Az exükre? Egy hírességre? Egy tanulmány most lerántja a leplet a helyes válaszról.

Egyre nagyobb kedvünk van maszturbálni

A statisztikák szerint, egyre több nő maszturbál. Ha valaki nem tesz így, annak számos oka lehet. Talán nem kívánja a szexet, vagy éppen szégyelli, hogy magához nyúl. Pedig az utóbbi semmi esetre sem kellene, hogy előforduljon, hiszen a maszturbáció során kerülünk magunkhoz az egyik legközelebb. Kevés olyan intim helyzet van, ahol ennyire csupaszon csak mi lennénk magunkkal, mint az önkielégítés. 

Azt már tisztáztuk, hogy egyre jobb a helyzet, egyre többen kívánják a maszturbációt, de azt még nem, mire is gondolnak a nők közben. Ennél a nemnél azért összetettebb a kérdés, mint a férfiaknál. A férfiak 72 százaléka pornót néz masztubálás közben, így náluk egyértelműen ez a szokás. Jelentős azonban az a 25 százalék is, akik szexuális élményeikről fantáziálnak közben. 

Kire is gondolnak a nők maszturbálás közben?

A nők viszont komplexebbek ennél, ez a komplexitás pedig elég meghökkentő eredményeket adott: 

A megkérdezett nők 46 százaléka bevallotta, hogy az exéről fantáziál masztubálás közben, így a nőknél ez az opció lett az abszolút győztes! Húha! Biztos, hogy akkor jó döntés, hogy ő már csak az ex? A jelenlegi párjára csak a válaszadók 28 százaléka gondol, ami nem a legbíztatóbb!

Arra a kérdésre is érdekes válaszok érkeztek, hogy ki miért is maszturbál. 

  • 30 százalék azért, hogy örömet okozzon magának. 
  • 26 százalék a stresszt szerette volna elengedni a maszturbálással. 
  • 19 százalék azért, hogy könnyebben el tudjon aludni
  • 6 százalék pedig azért, hogy felfedezze a testét. 

via