Az orgazmus akár a mindennapi örömöd is lehet, ha ráérzel azokra a technikákra, pózokra, megoldásokra, amelyek számodra közelebb hozzák az élvezeteket. Íme egy tuti tipp!

Nem álom többé az orgazmus

Mint a képen is látható, ez a módszer magában foglalja a középső és a gyűrűs ujj behelyezését a hüvelybe, méghozzá tenyérrel felfelé. Miután az ujjak a helyükre kerültek, csak annyit kell tenned, hogy gyorsan és erősen előre-hátra mozoghatod őket, ám a lényeg, hogy sose vedd ki teljesen az ujjakat.

Eközben a tenyered maradék részével megtartod magát a nemi szervet, közben pedig a tetejével a szeméremdombot stimulálhatod, így annyira sokféle impulzus ér, hogy lehetetlen nem élvezni. 

Mindent bevethetsz az orgazmusért

Ez a fajta kényeztetés egyébként akár partnerrel, akár magunkban, maszturbálás közben átélhető, megvalósítható, mindenhogy hatalmas örömet okoz. 

Akár két aktus között is érdemes az élvezeteket így szinten tartani, de előjátékként is megállja a helyét. 

Ha valaki szeretne extrább verziót kreálni ebből a technikából, akkor a szabadon maradt ujjakkal, területekkel fókuszálhatunk egy kicsit az anális élvezetekre, ennek kombinálásának már csak a képzelet szabhat határt!

Via