A BDSM sok ember számára a legmegfelelőbb mód arra, hogy kifejezzék és megéljék szexualitásukat. De miért is több ez az erotikus forma, mint amiket a nagyon hypeolt filmekben látunk? 5 vallomáson keresztül mutatjuk be, mitől annyira különleges ez a világ.

Véletlen keveredtem bele

„Sok ember csinálja a BDSM-et a hálószobában úgy, hogy nincs is vele tisztában, hogy így tesz. Én a 20-as éveim elején, amikor egy sráccal voltam, akkor ismerkedtem meg vele, és én sem tudtam, mibe keveredtem. Nem akarta, hogy pózt váltsunk, én viszont igen. Ám nem egyezett bele, hanem erőszakkal tartott ott, ahol akart. Nem volt vele problémám, sőt, éreztem, hogy ez izgat. Szerintem sokan vannak így a BDSM-mel, nem is tudják róla, hogy művelik. "

Tudom, mit remélhetek

„Az a legjobb a BDSM-ben, hogy nem a behatolás adja meg az örömet. Ezt felejtsd is el, annyira az utolsó dolgok között van. Ami ott történik, sokkal jobb annál. Ez egy más kifejezési mód, ahol a bizalmat az adja, hogy megteheted, amit mással nem mersz. És garancia arra, hogy végre tényleg azt kapom, amire vágyom."

Nincs velem baj

„Visszaadta a hitemet magamban, végre nem hiszem, hogy nem vagyok normális. Mások is vágynak olyan dolgokra mint én, és ez sokat lendít az önbizalmamon. Örülök, hogy végre nem ítélnek el, és tudom, hogy semmi gond nincs velem. "

Vigyázni kell itt is

„Nagyon fontos, hogy tájékozódjunk, mert a BDSM közösségen belül is vannak visszaélések. Néhányan kihasználják az újoncokat. Mert a BDSM nem a megalázás magasiskolája, hanem egy művészet, amit tudni kell használni. Néhány profi visszaél az újoncok naivitásával, és olyan dolgokra kényszerítik őket, amelyek nem a BDSM részei, hanem szexuális bűncselekemények."

Végre újra szexelhetek, csak máshogyan

„Én sajnos nem szexelhetek, mert olyan kismedencei problémáim vannak, amelyek miatt pokoli fájdalommal jár számomra a behatolás. Így a BDSM az, ami megmentette a szexuális életemet, mert annyira sokféleképpen érhet szexuális izgalom és inger, hogy a hagyományos szex után már nem is vágyakozom. "

via