Te hallottál már 2023 legmenőbb szexjátékáról, a nyelvvibrátorról? Nem meglepő, ha nem, ugyanis ő a piac újdonsága, ami idén az ígéretek szerint mindenhol tarol majd. 

Mi is az a nyelvvibrátor?

Egyszerűen elképesztő, milyen széles skálája létezik már a szexjátékoknak, és hogy hova fejlődött a kínálat a hagyományos, egyszerű vibrátortól. 

Most a nyelvvibrátor a legújabb dili. Ám joggal merülhet fel a kérdés, hogy ez a fura nevű kiegészítő mit tud? Leutánozza a pasi nyelvét? Orális szexben részesít mesterséges módon? 

Pleasure Pump Met G-Spot Vibrator / easytoys.nl

Nos a válasz igen, pontosan erre hivatott: helyettesíteni a pasid, vagy éppen a képzeletbeli pasid nyelvét, és orális örömökben részesíteni ameddig őrjítő orgazmusod nem lesz. Így tehát már nem csupán a behatolás élményét élheted át jómagad munkájával, de egy kis kényeztetés is kivitelezhető. 

Hihetetlen, hányféle nyelvvibrátor létezik

És ami a legkomolyabb őrület az egészben: mindenféle nyelvet helyettesíteni tud, ugyanis számtalan méretben létezik. Egészen pici nyelvben, és méretes fajátban is. 

Szilikon nyelvvibrátor - bol.com

Ha pedig még komplexebb kényeztetésre vágysz, akkor alkalmazd őket a mellbimbókon, hidd el, az élményt sosem felejted majd!

via