A mell orgazmusa az egyik olyan dolog, aminek a létezését a legtöbben nem is sejtik. Sokan azt hiszik, csak a csikló vagy a hüvely izgatásával lehet elérni azt, pedig a mell számtalan lehetőséget ad az élvezetek fokozására és megteremtésére.

A mellnek köszönhetően is lehet orgazmusod

Ugyan a szexet megélni kifejezetten élvezetes, a végcél a legtöbb esetben az orgazmus. Annak elérése viszont nem minden helyzetben egyszerű. Ha viszont több erogén zónát is kényeztetsz, sokkal nagyobb az esélyed rá, és itt (is) jönnek képbe a mellek: hihetetlen mellorgazmust tudnak adni!

A bimbóudvar a női test egyik legérzékenyebb területe, így ha mindent megrengető gyönyörre vágysz, akkor érdemes jobban odafigyelni rá. 

Hogyan kell csinálni?

A szakértők szerint a mellorgazmus a mell izgatásával alakul ki, és igen könnyen felismerhető, ugyanis több dologban eltér a hagyományos verziótól Jessica Pirbay szexterapeuta szerint. 

Ez egy nagyon gyengéd örömhullám. Nem annyira intenzív, mint a hüvelyi orgazmus, ám sokkal hosszabb. Ajánlom a nőknek, hogy végezzenek mellmasszázst, hogy megtanulják, hogyan lehet ezt a testrészt örömforrássá alakítani. Akár egyedül is elérheted a mellorgazmust, de a pároddal is. Simogasd, olajozd be, masszírozd, és intenzíven különösen izgasd a bimbóudvart!

Via