Szeretnéd a pasidat a mennyekbe repíteni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? A mélytorkozás bőven igényel gyakorlást, de most megmutatjuk az útmutatót a tökéletes orálhoz. 

Az első és legfontosabb szabály azonban az, hogy csak, akkor csináld, ha te is szeretnéd!

Na, de mi is az a mélytorkozás? 

A mély torok eltér az átlagos orális szextől, mivel a pénisz a szájban a torok mélyéig megy le...Úgy gondolom, hogy bárki, aki akarja, képes mélytorkozni. Arról van szó, hogy az öklendező reflexeddel dolgozz

- mondta Carly Rae Summers felnőttfilmes színésznő és mélytorok szakértő (igen, ez egy szakma).

Így kell csinálni

Carly szerint az igazán jó mélytorkozást nem csak az élvezi, aki kapja, hanem az is, aki adja. Hozzátette, hogy ő már 16 évesen mélytorkozott, de az akkori barátja nem éppen a legjobb módszerekkel vette rá az akcióra. A szakértő szerint rengeteg gyakorlást igényel, hogy jól csinálhasd, mert senki sem az orális szex istennőjeként születik.

Carly három tippet adott azzal kapcsolatban, hogyan gyakorolhatsz:  az első és legfontosabb az ujjak használata, mert ez nagyszerű módja annak, hogy az öklendezési reflex megedződjön.

A tapadókorongos vibrátor szintén nagy segítség lehet, de mindenképpen olyan eszközre van szükség, ami rugalmas és lehajlik a torkon. A szögekkel és a pozíciókkal kísérletezhetsz, hogy megtaláld, mi a legélvezetesebb számodra.

A legtöbb gyakorlást természetesen az igazi péniszen lehet csinálni. Kezdd lassan és ne parázd túl, bízz az ösztöneidben és, ha a pasiddal mindketten ezt akarjátok ő is segíthet, de csak úgy, hogy az neked is jó legyen. 

 

A legjobb tipp

Sok sikosító és nyál! 

Fontos azonban a móka egészségügyi kockázatára is gondolni: az orális szex közben is nagy az esély a szexuális úton terjesztett fertőzésekre. Ha új partnered van, a legbiztosabb, ha óvszert használtok. Ne feledkezz meg az egészségügyi vizsgálatokról és a párodat is kérd meg, hogy teszteltesse le magát, mielőtt gumi nélkül esnétek egymásnak. 

Giphy

 

Ez a legjobb pozíció 

A pozíciótók hatalmas szerepet játszik a mélytorkozás sikerességében. Azonban a pénisz mérete is sok mindent befolyásol, ezért a pároknak kell kitapasztalniuk, hogy mi számukra a legelőnyösebb.

Térdelve tűnhet a legegyszerűbbnek a feladat, és talán a legszexiebb is, hiszen a szemébe nézhetsz és incselkedhetsz, de nem minden esetben történik meg az, amire számítanátok. Az egyik legjobb pozíció lehet, ha az ágy szélén ülsz, a pasid pedig áll előtted. A másik előnye, hogy úgy érezheted te vagy a főnök. 

Miért szeretik a nők a mélytorkozást?

Az orális szex mindig önbizalommal töltött el, mert láttam, hogyan reagálnak a srácok a különböző technikákra és trükkökre

- mondta Carly Rae Summers.

Az előjáték nagy rajongójaként, Carly elárulta, hogy semmi sem indítja be jobban, mint az, amikor megmutathatja a képességeit. Hozzátette, hogy a pasik mindig dicsérik.

Ezt gondolják a pasik valójában

A Redditen természetes a mélytorkozást is kibeszélik a kommentelők:

Számomra hihetetlen, csak úgy tudom leírni, hogy olyan érzés, mintha egy szuper forró és nedves vagina masszírozná a farkad végét

- írta valaki.

Attól függ, hogy ki csinálja. Ha meg tudják csinálni, az nagyon zseniális. Ez főleg pszichológiai dolog, de néhány lány tudja, hogyan kell egyedi dolgokat csinálni, amikor a torkukban vagy amitől a mélytorkozás még jobb lesz

- kommentelte egy másik felhasználó.

Via