Néha a legegyszerűbb dolgok azok, amelyek a legnagyobb öröm útjába állnak. Most 5 nő mesélt, akik elárulták, miért nincsen orgazmusuk, ami talán neked is sokat segíthet. 

Mintha csak a rutin lenne a lényeg

A 25 éves Zoé arról vallott, hogy az ő orgazmusának a hiányát az előjáték elmulasztása okozza. Ha egy kicsit hosszabb, mélyebb lenne az előkészület, akkor szerinte az orgazmus sem lenne lehetetlen. Ám az ő párja számára a szex inkább olyan, mintha egy napi kötelező feladat lenne, amit csak gyorsan le kell tudni. 

Nem ott van a csiklóm

A 27 éves Lujza szerint azért nincs orgazmusa, mert a pasik nagy része egyszerűen nem tudja, hol van a csiklója. Üzenné minden férfinak, hogy pár centivel odébb kellene keresni, mint ahol most teszik. 

Ez most igazi?

A 22 éves Rebeka nem tudja, hogy volt-e már valaha orgazmusa. Szerinte olyan nem, mint ami a filmekben van, így elképzelhető, hogy él már át, csak nem olyan volt mint a filmvásznon. Azért ez döbbenetes!

Túl sok energia

A 30 éves Szilvinek az viszi el minden energiáját, hogy azon aggódik, hogyan is legyen meg az orgazmus. Minden erejével próbál úgy mozogni, úgy pozícionálni magát, hogy annak e bizonyos O legyen a vége. Ám minden hiába, sok hűhó semmiért.

Ez már tényleg túl sok

A 30 éves Andrea arra panaszkodik, hogy a párjában túl nagy a megfelelési kényszer. 

Egyszerűen úgy váltja a pozíciókat, mintha a Kámaszútra szerint minden nap legalább 10-et át kellene élnünk. Nekem így nincs időm kiélvezni egy pózt, elmélyedni benne és megélni azt. Borzasztó.

Via