A legtöbb férfit „normál” méretű pénisszel áldja meg a sors, de ez nem mindenkinél van így: a férfiak körülbelül 0,6 százalékának mikropénisze van. De mit tudunk valójában a kis méretű péniszről, és azokról, akiknek mikropénisze van? És ami még fontosabb: ezek a férfiak mit akarnak, mit tudjunk róla? Nos, mondjuk is!

A tévhittel ellentétben normálisan működnek

„A legtöbb  mikropénisz  normálisan működik. Nekem személy szerint nincsenek problémáim az erekcióval, az ejakulációval vagy a pisiléssel. Néha elgondolkodom azon, hogy mi a probléma a mikropénisszel de csak a társadalom csinál belőle problémát, és ez néha nehéz.”

Igen, a péniszem kicsi, de jól működik!

Nemcsak a behatolásos szex létezik 

„Még nincs sok tapasztalatom, de remélem, hogy egy nap megtalálom a megfelelő nőt, aki tisztel engem, a mikropéniszemmel együtt. A szex nem csak az aktusról szól. Egy nőnek sokkal többféleképpen tudok örömet szerezni.”

Ne hazudd azt, hogy nagy!

„Tudjuk, hogy kicsi a péniszünk. Nem kell azt mondanod, hogy ez normális vagy nem nagy dolog.  Tudjuk, hogy jót akarsz, de ez nagyon frusztráló. Ezzel csak megerősíted, hogy valami >nincs rendben< velünk. Szeretnéd, hogy egy férfi jobban érezze magát a mikropéniszével kapcsolatban?”

Ne tagadd, hogy kicsi, csak mondd meg neki, hogy ez is teljesen oké!

Ne beszélj róla másnak!

„Annyira bosszantó, amikor rájössz, hogy egy nő, akivel szexeltél, mesélt a barátnőinek a mikropéniszedről. Ez tényleg csorbítja az önbizalmadat. Képzeld el, ha problémád lenne a vagináddal, és mindenki tudna róla a környezetedben. Ugye, neked sem tetszene? Szinte minden mikropénisszel rendelkező férfit zaklattak már emiatt, és ez nagyon nem helyes 2022-ben.”

Via