A pasiddal való első közös nyaralás rendkívül fontos lehet a kapcsolat sikeressége szempontjából: eldőlhet, hogy tényleg összeilletek-e, ahogyan az is nyilvánvalóvá válhat, mennyire vagytok toleránsak és alkalmazkodóak egymáshoz a nap 24 órájában. Épp ezért, nem árt tisztában lenned azzal a bizonyos dologgal, amit annyira utálnak a nyaralások és a közös utazások alatt a pasik, hogy képesek teljesen besokallni tőle!

A pasik utálják, ha a csajok ezt csinálják a nyaralás alatt

Nyugi, semmi őrültségről nincs szó, csupán arról, ami valószínűleg már jóval a nyaralás alatt is foglalkoztatott téged: ergo, hogy hol és milyen képeket fogtok csinálni a nagy holiday alatt a pasiddal! A pasik többsége ugyanis a falra mászik az állandó fotózkodós kérésektől és a szelfizgetéstől, ami a kutatások szerint alaposan elronthatja a nyaralást. Sőt, ha nem vigyázol, még magát a párkapcsolatot is tönkreteheti! 

Egy brit felmérés szerint ugyanis a férfiak 82%-a találja ultracikinek és lelombozónak azt, hogy ha a barátnője a nyaralás alatt állandóan a telefonján lóg, a folyamatos „csinálsz még egy képet?”, „na, még egy fotósorozatot az instára, bébi!” kérésektől pedig úgy besokkalnak, hogy inkább rémálommá válik számukra az eredetileg pihentető(nek szánt) nyaralás. 

De hogyan lehet elkerülni, hogy a pasik kikészüljenek a fotózkodástól?

Sehogy, egy kis maroknyni ultratoleráns pasi kivételével előbb-utóbb be fognak sokkalni. Persze, lehet próbálkozni és kell is, mert a szép emlékeket jó lesz majd egyszer viszontlátni egy albumban és ők is szeretik a menő képeket, de azért ne csináltass magadról egy pózban egy helyszínen 25 ugyanolyan fotót, mert az már kicsit sok lesz nekik. Ne felejtsd el: öt kép még oké, de ötször öt már túlzás lehet!🤳

Lehet, hogy jobban jársz, ha inkább a barátnőiddel készítesz magadról instakompatibilis képeket, a pasiddal valókat pedig inkább megőrzöd az utókornak, de az is egy megoldás lehet, hogy ha beszerzel egy tripodot. Seperc alatt fel lehet állítani és legalább a pasidat sem kell zavarnod, ha szeretnél magadról néhány jó képet. Egy dologra ügyelj: a pasiddal való első közös nyaraláson találd meg az egyensúlyt, mert a képkészítés helyett sokkal jobb a közös élményszerzésre fordítani az időt! ❤️

Via