A párkapcsolatok velejárója a vitázás, ami azonban egyik félnek sem könnyű: általában mindenki hamar túl akar lenni rajtuk, hogy ott folytatódhasson a dolog, ahol abba maradt, de ez az életben nem mindig ilyen egyszerű. A párkapcsolati viták viszont egy csapásra megoldhatóak egy bűvös mondat segítségével, legalábbis a szakértők szerint.

A bűvös mondat, amitől megoldódnak a párkapcsolati viták

A párkapcsolati viták többsége a szakértők szerint a mindennapi élet és a szexuális frusztráltásg miatti következmény, amiket azonnal meg lehet oldani egy bűvös mondat segítségével.

Ez a mondat, pontosabban kérdés pedig a következőképpen hangzik:

Megoldást szeretnél vagy csak egy kis vigasztalást?

A párkapcsolati viták ugyanis sokszor születnek apróságokból, amik igazából nem is okoznak gondot vagy nehézséget, egyszerűen csak jó kiereszteni a feszkót és panaszkodni róluk egy sort.

Minden párkapcsolati vita lerendezhető vele

Ha tényleg csak egy kis feszkóról van szó, akkor a másik félnek semmi mást nem kell tennie, csak egy kicsit megvigasztalnia a szerelmét és hagyni, hogy az kipanaszkodja magát.

Amennyiben viszont tényleg komoly gondról van szó, a cél pedig a probléma megoldása, akkor pedig le kell higgadni és nyugodtan megbeszélni a lehetséges módokat, amikkel a gond elhárítható. Ilyen egyszerű! 

A trükköt állítólag már a párkapcsolati tanácsadók is kipróbálták, hogy 10-ből 9 alkalommal tényleg minden vitát megold ez a búvös mondat!

Via