Sokan ábrándoznak arról, hogy milyen lehet a főnökükkel a szex, ám ha ez a valóságban is megtörténik, az problémákhoz vezethet. A  munkahely  különleges helyszín, ahol néha romantikus kapcsolatok szövődnek a kollégák között, azonban a főnök tabu.

Szex a munkahelyen

Korántsem ritka eset, hogy szex vagy egy lazább flört alakuljon ki két kolléga között, hiszen a munkahelyünk a második otthununk. Néha elég egy mély dekoltázs, kacér tekintet, izmos test, vagy egy csábító parfüm - és máris izzik a levegő. Gyakran több mint 8 órát töltünk az irodában, így elkerülhetetlen a kommunikáció, főleg, ha az adott illető szimpi, és helyes is. Először csak általános témákat érintünk, majd belevágunk a szaftosabb részletekbe, elcsattan egy csók, majd kezdetét veszi az őrületes hancúr.

Ráadásul mivel munkatársak vagyunk, még csak elkerülni sem tudjuk egymást. Éppen ezért sokan óva intenek ezektől a románcoktól, mert többségében kellemetlenül végződnek, nem véletlenül. Egy tanulmány szerint a válaszadók 62 százaléka feküdt már le a munkatársával, 38 százalékuk pedig össze is jött a partnerével.

Beleszerettem a főnökömbe

Még mindig tabunak számít az, ha beleszeretsz a főnöködbe. Ennek elkerülésére ma már több cég is bevezetett olyan szabályokat, amik kifejezetten tiltják az ilyen jellegű kapcsolatokat. Fontos, hogy elkerüld a rosszindulatú visszaéléseket, ugyanis a főnökök általában arra használják fel hatalmi pozíciójukat, hogy szexuális viszonyt kezdjenek az alkalmazottaikkal.

Többen pedig elcsábítják a főnöküket, amivel különböző előnyökhöz akarnak jutni, és ebben látják a megoldást. Egy szó, mint száz, a főnök-alkalmazott kapcsolatokat többen is rossz szemmel nézik, és arra is gondolnod kell, hogy a szenvedélyes románc miatt bukhatod az állásodat.


via