Tényleg befolyásolja a nevünk a személyiségünket? Tényleg vannak olyan dolgok, amelyeket a nevünkkel együtt megkaptunk, és cipeljük magunkkal? Nagyon úgy fest, hogy igen, ugyanis már a megcsalások esélye is kimutatható vele a tudomány szerint. Jöjjön a nagy hűtlenségi lista.

Név alapján rangsorolta egy cég a hűtlenséget

Nagyon érdekes felmérés készült, egy a közelmúltban végzett kutatás során összegyűjtötték, melyik 10 keresztnevű férfiak és nők a leghűtlenebbek. 

A Gleeden.com több mint 4000 férfit és 4000 nőt kérdezett meg arról, az elmúlt évben volt-e arre példa, hogy hűtlenek voltak a párjaikhoz. Az egy dolog, hogy nagyon sokan igen, ami eléggé elkeserítő, de mellé még egy lista is elkészült, kik járnak a tilosban a leggyakrabban. 

A férfi lista

 1. Patrik
 2. István
 3. Ferenc
 4. Péter
 5. Tamás
 6. Sándor
 7. Máté
 8. Dezső

Természetesen a nők sem maradtak ki, róluk is elkészült a lista

 1. Ilona
 2. Júlia
 3. Anna
 4. Katalin
 5. Izabella
 6. Krisztina
 7. Alíz
 8. Julianna
 9. Vanessza

Természetesen a lista hitelességét befolyásolja, hogy külföldi emberek bevonásával készült, így egyáltalán nem mindegy, hogy más országban például az itthon ritka Vanessza név mennyire gyakori. Szintén fontos tényező, hogy valószínűleg több Anna töltötte ki, mint Alíz a tesztet. Mindenesetre érdekes áttanulmányozni, és végig gondolni, volt-e már a listán szereplő nevű exünk, aki esetleg hűtlenkedett.

via