A női mellek továbbra is nagy sikernek örvendenek a férfiak körében: imádják nézni őket, felfedezni ezt a területet, és a végtelenségig izgatni őket. Na de lássuk, melyik az 5 legnépszerűbb fantázia. 

A mellek még mindig a férfiak nagy kedvencei

Ha azt gondolod, hogy a férfiak akármeddig képesek lennének ellenni a női mellekkel, akkor jól gondolod. Ez a testrész még mindig nagyon nagy kedvenc a pasik számára. Meztelenül, fehérneművel, kényelmes textíliával vagy éppen csipkecsodákkal fedve, a mellek még mindig az érzékiség szimbólumai és az öröm forrásai sokak számára. 

Néha elég csak a látvány

Sok nőt zavarba lehet ezzel hozni, de néha az is elég a pasiknak, ha csak egy dolgot megtehetnek a női mellekkel: bátran, mindenféle negatív következmény nélkül legeltethetik rajta a szemüket. 

Erőteljes markolás

Imádják, ha szex közben erőteljesen belemarkolhatnak a női mellekbe, rendkívül izgatónak találják. Ám ha számodra ez már inkább kellemetlen, akkor nyugodtan jelezd, hogy itt az ideje abbahagyni. 

Pihenés

Na nemcsak, markolászni, csavargatni szeretik a női melleket, de rendkívül nagy öröm számukra az is, ha fejüket ráhelyezve aludhatnak el rajtuk. Így aztán édes lesz az álom!

Tartás

Feltűnt már, hogy amikor összebújtok, néha azon kaphatod a pasidat, hogy a melleidet szó szerint tartja? A srácok imádnak úgy feküdni, pihenni, hogy közben szó szerint kézben tarthatják a dolgokat. 

A te érintésed

Szinte bármii felizgatja őket, ami a mellekkel kapcsolatos, na de a pont az i-re mégiscsak az, amikor te fogod, simogatod, izgatod saját magad a melleidet bevetve. 

Via