Hajlamosak vagyunk kicsit befordulni és a stabilitást választani, ha a szexről van szó. Pedig nem kellene, hiszen nincs is izgalmasabb annál, mint amikor olyan testi örömöket tapasztalhatunk meg, amilyeneket még soha. És ha ehhez még orgazmus is jár, akkor tényleg minden vágyunk teljesül.

A fej és az agy

Jó, tudjuk, hogy elsőre nagyon viccesen hangzik, pedig rengeteg esetben már itt történik az első hiba, amely az orgazmus hiányához vezet. A fizikai és a mentális ingereknek kéz a kézben kell sétálniuk. Nem elég a simogatás és a testi kényeztetés, ha az agyad valami mással foglalkozik. És ha már fej, próbáltad már a tarkód kényeztetését? Néhány oda irányított csókkal, puszival és finom simítással valami eddig nem tapasztalt, mégis intenzív örömet élhetsz majd át.

Az orr

Valljuk be, az orr nem a legszexibb testrész, mégis sokat segíthet, hogy elérjük a vágyott örömet. Az arc összes része közül ez az, amelyikben a legtöbb idegvégződés található, és az orr merevedési szövete hajlamos fokozni a véráramlást, ha stimulálják. Pingvinpuszira fel!

A hónalj a felfedezendő erogén zónák közé tartozik

A hónaljszex nem trendi, ebben megegyezhetünk. Viszont hemzseg a feromonoktól, hihetetlen, mennyire érzékeny, és a felmérések alapján hatalmas erotikus vonzerőt váltanak ki. Kezdj egy finom kis simítással, valószínűleg nagy sikere lesz!

A köldök

A csikló és a köldök ugyanabból a szövetből származnak, így nem nehéz elképzelni, mekkora jelentősége van utóbbinak szexuális szempontból is. Mielőtt a csiklóra fókuszálnánk, érdemes kipróbálni, milyen érzés megnyalni vagy megsimogatni a nő köldökét, aki földön túli örömöt tapasztal majd. 

A lábak

A lábfejek egy külön világot képeznek a szexualitáson belül, ám ez nem csupán egy fétis, az egyik legjelentősebb női erogén zóna. Több, mint 7000 idegvégződés található itt, így ha megfelelően kényeztetjük, például a legérzékenyebb pontokra nyomást gyakorolunk vagy csókot lehelünk, szintén új, érdekes, és végtelenül kellemes tapasztalatot szerzünk majd. 

Via