Ha a maszturbációról beszélünk, akkor az emberek nagy része azonnal a férfiakra gondol. Van egy olyan általános elgondolás, mely szerint ők csinálják gyakrabban, és ők is gondolnak rá többet. Éppen ezért a női verzió igen sok titkot rejt. 

Hogyan maszturbálnak a nők?

A férfiaknak sokszor elképzelése sincsen, hogy hogyan is zajlik a női maszturbáció. Hiszen a férfiak sokszor csak futtában, a WC-n ülve élik át az örömöket, a nőkről kicsit máshogyan gondolkodnak ebben a kérdésben. Lássuk, hogyan vallottak, ők miként képzelik el a női maszturbációt.  

Hangolódni kell

A férfiak szerint a nőknek nagyon alaposan rá kell hangolúdniuk az önkielégítésre, így nekik sokkal nehezebb rávenniük magukat. ha nincsenek abban az állapotban, inkább napolják is ezt a programot. Vannak, akik szerint lejátszási listákkal, illatokkal hangolúdunk az eseményre, valamint hosszan izgatjuk magunkat, mielőtt konkrétan masztubálni kezdenénk. 

Játékszerek

A pasik azt gondolják, a nőknek van egy titkos dobozuk a szekrényben, tele szexjátékokkal. A valóság azonban nem ennyire extra, a legtöbb nőnek 1-2 darabja van, általában vibrátor, ritka, hogy egy nőnek szexjátékokkal legyen tele a szekrénye. 

Meztelenség

Elképzeléseik szerint a gyönyörű női test meztelenül terül el az öblítőillatú ágyban a puha párnák között. Nos, azért nem mindig ez a helyzet, van olyan, hogy a nők is csak indulás előtt öt perc alatt zavarják le a maszturbációt.

Gyertya

Hihetetlen, de sok pasi hiszi hogy a nők gyertyafény mellett maszturbálnak. Azért a megkérdezett nők nagy része jót nevetett ezen. Hiába, szeretik a hölgyek a romantikát, de erre azért ők sem akarnak időt szánni. 

Fürdés

A férfiak vallomásai szerint a nők a maszturbáció után koszosnak érzik magukat, ezért azonnal lezuhanyoznak. Tényleg így lenne?

(via)