Az olasz Cosmopolitan öt lánnyal készített interjút, akik elmondták nekünk a maszturbációs technikáikat, és a titkot, hogy hogyan érnek el intenzív orgazmust. És persze, hogy mit ne tegyél soha! Az önkielégítés nagyon élvezetes lehet, ha tudod, hogyan kell jól csinálni. Természetesen mindenkinek megvan a maga maszturbációs sémája, szokásai és menetrendje, ám az önkielégítéssel kapcsolatos tanácsok sosem jönnek rosszul, főleg ha a nőkre vonatkoztatva vizsgáljuk a kérdést, amely sajnos még mindig sokszor tabu.

Daystarter

„Az igazat megvallva elég gyakran (legalább hetente négyszer) maszturbálok, és többféle önkielégítési technikát kipróbáltam: használom a kezemet, szexi történeteket olvasok, és múltbeli élményekről fantáziálok. A kedvencem viszont továbbra is az a technika marad, amit reggelente használok, amint felébredek: előveszem az éjjeli szekrény fiókjában lévő vibrátort, bekapcsolom, és két percen belül egy orgazmussal indítom a napot."

A zuhanyrózsa

„13 vagy 14 éves voltam, amikor először maszturbáltam. Egy tévéműsort néztem a nagymamámmal, és szóba került a maszturbáció. Fogalmam sem volt, hogy ez mit jelent, de a Google gyorsan felvilágosított. Nem sokkal ezután önkielégítést végeztem az ujjaimmal. Először furcsa volt. De az évek során különféle maszturbációs technikákat próbáltam ki. A kedvencem most a zuhanyfej használata. Azzal nagyon gyors vagyok: perceken belül elmegyek, így két legyet egy csapásra. Öt perc alatt zuhany és orgazmus: pipa!

Bűnös tett

„A maszturbációval már középiskolás koromban, 13 éves korom körül elkezdtem kísérletezni. Kicsit feszült voltam emiatt, hogy hogyan kell de amikor kipróbáltam, örömet éreztem, és így folytattam. Általában lefekvés előtt csinálom, hogy jobban elaludjak. Már nem érzem magam bűnösnek, miért ne maszturbálhatnék? Meg kell tanulnod megismerni és megérteni magad, mielőtt más tenné. 

Nem elég a csikló

„Tíz éve maszturbálok, és mára bevált technikám van: a csiklóstimuláció önmagában nem elég számomra. Úgy értem, elég az orgazmus eléréséhez, de nagyon szeretem érezni a hüvelyemben lévő összehúzódásokat is. Tehát amikor elérem az orgazmust, bedugom az ujjam." 

Tükröm, tükröm

„Mostanában nem bírom tükör nélkül. Amikor maszturbálok, szeretek széttárt lábakkal ülni a tükör előtt, és nézni, ahogyan a vibrátorral játszom. Olyan típust használok, ami nemcsak a hüvelyem belsejét, de a csiklót is stimulálja."

Via