Mire megszoknánk a ghostingot, vagy hogy manapság senki nem tudja, mit akar, a nem állok készen egy kapcsolatra pedig többször hangzik el, mint a köszönöm, újabb újdonsággal kell megbarátkoznunk, ha randizásra adjuk a fejünket. Ez viszont pozitív.

Mit jelent a nyílt casting, és miért jó nekünk?

A nyílt casting a társkereső applikációk új, nagy felfedezése. Szinte mindannyiunknak van valamilyen elképzelése az ideális partnerről, ezért más potenciális jelölteket sokszor hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni.

Az applikációk azonban egyre kevésbé hajlanak rá, hogy csak a felhasználó ideálját dobja fel a randizóknak, ezzel is rávezetve, hogy nem csak az elképzelt partnerre hajazó egyének mellett lehetnek boldogok. 

A legújabb felmérések szerint, már a randiapposok 38 százaléka szakadt el a korábban zsánerének tartott partnerektől. Ennek értelmében, hiába imádja valaki a hosszú hajú férfiakat, a közelmúltban teret adott a rövid hajúaknak is.

hallgass a megérzéseidre!

Vagy aki eddig csak műszaki beállítottságú emberekkel randizott, az ma már hajlandó egy humán foglalkozást űzővel is ismerkedni. Sőt, minden negyedik nő azt vallotta, hogy már nem foglalkoztatja a barátok és a család véleménye sem, csak a megérzéseikre hallgatnak. 

Talán neked is érdemes lenne tartani pár nap nyílt castingot, és esélyt adni azoknak a pasiknak, akiknek eddig akár a foglalkozásuk, akár a külső adottságaik miatt nem adtál, mert eltértek az álomképtől?

via