„Egy OnlyFans felhasználó profi szextingert keresett. Ítélj el, de nekem ez nagyon csábítóan hangzott. Full home office, jó fizetés, szexinek érezhetem egész nap, és még az agyamat is használom. 

Professzionális szövegíró, csak az OnlyFansen

El is mentem az interjúra, ahol kiderült, hogy a nagyon népszerű OnlyFans modellek annyi előfizetővel rendelkeznek, hogy egyszerűen nem bírnak ennyi ügyfelet kiszolgálni. Így, akik szextingre fizetnek elő, azaz csak néhány pajkos üzenetváltásra, azt kiszervezik kreatív szakembereknek. Nekik még így is megéri, akkora az érdeklődés. Nevezzük csak a modellt Annának. Annával azonnal megvolt a kémia, úgyhogy fel is ajánlotta az állást, én pedig elfogadtam. 

Minden előfizető amerikai volt, így a munkavégzés nyelve angol lett, 6 órás műszakban kezdtem a felvétel után. Közvetlenül össze kellett dolgoznom Annával, néha ő adott irányvonalakat, melyik vendéggel milyen irányba tereljem a beszélgetést. 

Ugyan azt hittem, hogy könnyű lesz, ez tényleg egy munka. Egyáltalán nem egyszerű mindig frappánsnak, szexinek és kívánatosnak maradni. Azok voltak a kedvenc részeim, amikor olyan kérdéseket tettek fel, amelyek konkrétan rólam kérdeztek. Mikor csak arra kellett válaszolnom, hogy mi indít be az ágyban, vagy mik a hobbijaim - mert igen, voltak olyan pasik is, akiket a személyiségem, vagyis Anna személyisége érdekelt. 

Volt, akivel nagyon jókat nevettünk. Könyveket, filmeket ajánlottunk egymásnak. Persze a legtöbben mindig többet akartak. Erotikus üzeneteket, sokan plusz képeket, videókat, amelyeken Anna azt teszi, amit ők kérnek. 

Elképzelhetetlen, mennyiféle vendég létezik

Néhányan a mindennapokból menekültek ide, inkább egy jó pszichológus reményében, akiket meghallgat Anna. Hihetetlen összegeket hagytak ott, csak hogy vele beszélhessenek. Vannak, akik könnyedén kirázták a vagyonokat, mások a megtakarításaikat költötték erre. Jól kerestem, de három hónap alatt rájöttem, hogy egyáltalán nem arányos a fizetésem a munkával. Sok időt vesz el, ám alig tesz ki egy teljes bevételt. Más források után kellett néznem. 

Elkezdtem a saját bizniszem felépíteni, innentől már nem Annának dolgoztam, hiszen miért is adnék le bizonyos százalékot, ha egyébként én is meg tudom ezt csinálni? Beszélgessenek velem, és fizessenek nekem. Mindenféle kuncsaftom lett, volt szűz fiú, ügyvéd, benzinkutas, házas, egyedülálló - nagy volt a merítés, de engem nem érdekelt, hogy kik ők, csak fizessenek. 

Egy nyáron keresztül tudtam csinálni. Azután úgy döntöttünk az exemmel, hogy adunk magunknak egy új esélyt, így búcsút inthettem a képzeletbeli életemnek. Nem viselt meg különösebben, örültem, mert ennyi tapasztalás bőven elég is volt. Szép volt, jó volt, de ennyi pont elég."

via