A brit gyorskorcsolyázó, Elise Christie csatlakozott az OnlyFans felhasználóihoz, mivel a 2026-os téli olimpián szeretne visszatérni, ám anyagi forrásai igen szűkösek. 

Pikáns fotókkal gyűjti a pénzt az olimpiára

A 32 éves Christie három olimpián képviselte Nagy-Britanniát, majd bejelentette visszavonulását, mivel sérülése miatt nem vehetett részt a pekingi versenyen. 

Azóta viszont meggondolta magát, és úgy érzi, van még mit mutatni a sportkedvelők számára, így új célt tűzött ki magának: 2026-ban ő is szeretne részt venni a téli olimpiát.

Anyagi helyzete azonban határt szab az elképzeléseinek, így furcsa ötlete támadt: csatlakozott az OnlyFans-hez, hogy itt gyűjtsön pénzt a részvételre. 

Christie már egy igen pikáns fotót is feltöltött: félmeztelenül korcsolyázik a felvételen, és megígérte, hogy ez még csak a kezdet. Kollegái nem ítélik el, sőt, támogatják is. Sokan meg is osztották a fiókját, kérve saját követőiket, hogy támogassák a sportolót. 

Mindenét feláldozza, hogy visszatérhessen

A sportoló még az otthonát is eladta, hogy több pénzhez jusson, sőt, külföldre is költözik, hogy olcsóbb megélhetést tudjon magának biztosítani. 

Az eddigi három olimpiai szereplésből egyelőre nem sikerült érmet szereznie, úgy érzi, 2026 lehet számára a nagybetűs év. 

Via