Az OnlyPlans már csak azért sem túl jó ismerkedési forma, mert még azelőtt kinyírod a kapcsolatot, hogy elkezdődhetne.

Az OnlyPlans tönkreteszi a szerelmeseket

Az OnlyPlanst úgy is fordíthatnánk, hogy a szerelmesek, akik soha nem látták egymást. Ugye, mennyire szomorú lenne, ha ez egy filmcím lenne? Pedig sajnos, ez egyre gyakrabban történik meg a mindennapokban is, nem csupán a vásznon. 

A Plenty of Fish legutóbbi tanulmánya szerint egyáltalán nem könnyű annak, aki ma szeretne ismerkedni. Ugyanis a válaszadók 87 százaléka nyilatkozott úgy, hogy ugyan szeretne párkapcsolatot, inkább nem randizik. Nincs ugyanis kedve ahhoz, hogy elpazaroljon több órát is az életéből egy olyan személyre, akiről nem tudja, hogy szeretne-e vele lenni. 

Emiatt, inkább úgy döntenek, csak virtuálisan alakítanak ki romantikus kapcsolatot a másikkal. Bőven kielégíti őket, ha valakivel éjfélig chetelhetnek, és így annak is kisebb a kockázata, hogy ez a szerelem elromoljon. 

Innen ismerheted fel az onlyplanst

Ez persze nem biztos, hogy kielégíti a másik felet. Nem ritka, hogy manapság arról panaszkodnak a csajok, hogy tök jól elbeszélgetnek egy sráccal, de az egyszerűen nem hajlandó elhívni randira. Ha eddig te sem értetted, ez miért történik, hiszen tök remekül megvolt a kémia még ilyen távolról is, akkor most már tudod, hogy az OnlyPlans az oka mindennek. 

Te semmiképpen ne tedd ezt a másik féllel, mert egyáltalán nem korrekt, ha rabolod az idejét, és játszadozol vele. Amúgy pedig ne sajnáld az idődet egy találkozóra! 2 óra az életedből nem sok, viszont lehet, hogy pont az örök szerelmet szalasztod el!

via